Lookbook

you don’t need to hide

Az utóbbi napokban visszatértem a nadrág-póló pároshoz. Olykor viszont igyekszem belevinni valami pluszt is, ami megtöri az egyhangúságot. Mint például ez a hosszú kötött kardigán és fekete kalap.

Lassan már én is unom magamat, amikor indulás előtt még gyorsan tükörbe nézek, hogy nem lépek-e ki teljesen vállalhatatlan arccal az utcára. Csak félig vállalhatatlannal. Hiába állapítottam meg, hogy az utóbbi időben milyen kiegyensúlyozott kapcsolatom lett magammal, minden nap átgondoltan válogatom össze a ruháimat és még sminkelni is marad időm. Annyira megszoktam, vagy inkább megszerettem a kifestett szemeimet és rúzsos ajkaimat, hogy már nem is szívesen találkozom szembe tükröződő felületekkel azokon a napokon, amikor a nagy reggeli rohanás közepette nem marad időm már a sminkelgetésre.

Nem tudom mikor váltam ilyenné. Irigykedve nézem azokat az embereket, akik az elfoglalt életük ellenére is annyira szépen kézben tudnak tartani minden szálat. Lehet, hogy belülről ők is legalább annyira fáradtak – ha nem fáradtabbak – mint én, de semmi sem látszik meg kívülről. Mindig jól áll a rúzsuk, jól be van lőve a hajuk. Ha rájuk nézel, érzed, hogy minden klappol. Minden egyes gyűrű és nyaklánc a legnagyobb megfontoltsággal van összeválogatva.

Én meg… vannak reggelek, amikor még az is megerőltető, hogy felemeljem a kezem és kirángassam a pólómat az alól a kupac alól, amit múltkor gyürkölésztem be a szekrényembe. Ennyit a rendről meg a rendszerről. Jelenleg minden van az életemben csak az nem. De ha már nem sikerül rátalálnom a harmóniára, legalább van egy szép kalapom, ami mögé bújhatok a káosz elől.

SHOP MY STYLE

2 thoughts on “you don’t need to hide”

  1. Nagyon tetszik a hosszú kardigánod, ez egy teljesen egyszerű outfitet is egész különlegessé tud tenni. És a hidegebb őszben is gondolom nagy szolgálatot tesz a számodra. 🙂

    1. Igen, nem jön rosszul. 😀 Bár nagyon hidegben nem jó, mert én nem szeretem ha a kardigán sokkal hosszabb, mint a kabát. :/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*