Lifestyle

already christmas in London

Kiutaztam Angliába pár napra, hogy meglátogassam a bátyámat, aki már egy éve kint él a családjával. Nagyon izgatott voltam, mert még soha sem repültem és soha nem jártam Londonban ezelőtt… szóval túl sok új volt ez egyszerre. Leeds és Caselford, ahol bátyámék laknak, gyönyörű volt. Imádtam. Jó lett volna több időt ott tölteni. Sajnálom, hogy csak egy hétvégére tudtunk maradni.

Hihetetlen, de Leeds már most elkezdett készülődni a karácsonyra. Kivilágították a várost, már mindent feldíszítettek és már a karácsonyi vásárt is megnyitották, ami mellesleg csodálatos volt. Lehet, hogy őrültség már ilyen hamar ünnepi hangulatba öltöztetni az egész várost, de én egyáltalán nem bántam, mivel karácsony a kedvenc ünnepem. Forró csokiztunk, amíg körbejártuk a vásárt. Teljesen magával ragadott az ünnepi hangulat, már alig várom a karácsonyt!

London. Csodaszép város, de nem nekem való. Túl nagy, túl zsúfolt. Tudom, hogy sok ember szeretne ott élni, de én egyáltalán nem tartozom közéjük. Ha nekem kéne választanom egy külföldi várost, akkor biztos Amszterdam lenne az. Nekem ő az igaz szerelmem és utazhatok bárhová, ez nem fog megváltozni. Szóval bocsi London, de az én szívem már foglalt.

De nem szeretnék túl sokat fecsegni, inkább készítettem nektek egy fotós beszámolót az utamról. Meséljenek inkább a képek. Remélem tetszeni fognak!

img_3291

Megérkeztünk Londonba egy hosszú hosszú hosszú hosszú buszút után… Totál kikészített.

img_3302img_3303img_3351

Ezekbe a piros házakba viszont teljesen beleszerettem.

img_3317

Az első Starbucks – na nem mintha nem lett volna minden sarkon egy.

 

img_3332img_3355

Múzeumba nem mentünk, de nekem nem is hiányzott. Csak sétálgattunk a városközpontban és csodáltuk a házakat, megízleltük Londont.

01

És akkor következzen a legsablonosabb kép.

img_3343img_3361img_3379

Igen, csináltam pár képet a Big Benről. Mellesleg, nem is vagy te olyan nagy…

img_3362img_3383img_3395

Kilátás a szobánkból. Viszont utáltam ezt a rohadt ablakot. Olyan volt, mint egy kirakatban ülni.

img_3409img_3416img_3420

A kedvencem az egész városban a metró volt. Mint egy város a város alatt. Oké, őszinte leszek: párszor eltévedtünk lent.

img_3453img_3450

Forrócsoki a Tower Bridgetnél. Ennél közelebb nem nagyon jutottunk az építkezések miatt. Ilyen a szerencsém.

 img_3462

Ez volt életem első Starbucks élménye. Finom volt, de a legjobb forrócsokit akkor is itthon ittam… Tényleg. Nekünk nincs is szükségünk Starbucksra.

img_0389img_0386

A kedvenc boltom, csupa-csupa rózsaszín!

img_0382

Holland palacsinta eperrel. Nyami. Nem tudtam ellenállni.

img_3467img_3470img_3492img_3501

Remélem élveztétek ezt a kis utazós beszámolót. 🙂

2 thoughts on “already christmas in London”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*