Lookbook

turn off the light and let it grow

Ültem a szobámban az ágyon, néztem a velem szembe lévő hatalmas ruhásszekrényemet és közben azon gondolkodtam, hogy mennyi ruhám is van már. Ha most eldönteném, hogy soha többé nem vásárolok semmit, valószínűleg hosszú éveket lennék képes átvészelni. Maximum csak pár új harisnyanadrágot és zoknit kéne beújítanom olykor-olykor, amik valami megmagyarázhatatlan okból mindig tönkremennek, kilyukadnak vagy csak úgy neki indulnak a nagyvilágnak, köszönés nélkül.

Vajon mennyi pénzt tudnék megspórolni azzal, ha végleg leszoknék a vásárlásról? Vajon hány hónapot tudnék kihúzni anélkül, hogy nem dolgozom? Vajon mennyi az az ételmennyiség, amennyit muszáj megenni ahhoz, hogy a szervezeted se mondja be az unalmast? Vajon milyen méretű az az éhség, ami már tűrhetetlen? És vajon én képes lennék éhezni a művészetért?

Itt már rég kevés a ruhák iránt érzett szeretet és szenvedély. Itt már rég kevés a vágy és az álom. Ide már nem tervek és célok kellenek. Itt már csak a csoda segít…

SHOP MY STYLE

4 thoughts on “turn off the light and let it grow”

 1. Végre egy outfitposzt, már nagyon hiányoztak az outfitjeid. Már azt hittem, nem is csinálsz több outfitet. Nekem ezek a posztjaid a kedvenceim. A csíkos gatya nagyon vagány, tetszik. Ez honnan van?

  1. Én is nagyon szeretem őket és nekem is hiányoztak már. De végre volt és van egy csomó időm fotózni. 😀 (Ezt gyorsan le is kopogom.)
   A gatya meg igazából egy turiból van, de amúgy Boohoo.com-os. 😀 Egész jó cuccokat lehet onnan kifogni, én is rendeltem már és nem is drága a postaköltség. Érdemes szétnézni.

 2. Nekem is nagyon hiányoztak az outfitjeid, de jo, higy ujra lathatunk egyet. Nekem a cipöd a kedvencem, nagyon jól néz ki!
  Most már akkor rendszeresebben tudsz új outfiteket csinálni?

  1. Köszi szépen, örülök, hogy tetszik. 😀
   Igen, most már igyekszem rendszeres lenni. Most be is fotóztunk jó előre pár szettet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*