Lookbook

try to be a good one

Az utóbbi időben egyre kritikusabb szemmel vizsgálom magamat. Bár igazából soha nem volt olyan pillanat az életben, amikor tökéletesen elégedett lettem volna a velem szemben álló lánnyal a tükörben, de azért mégiscsak voltak időszakok, amikor egészen harmóniában tudtam létezni önmagammal. Most viszont megint elbizonytalanodtam. Sokszor próbálom elképzelni magam, milyen leszek pár év múlva. Igyekszem odaképzelni a szemem alá a ráncokat, a hajamba az ősz szálakat. Néha meglepően túl könnyen megy. Mintha rohamléptekben suhanna el mellettem az idő.

Mindenki fél az öregségtől. És már egyre jobban értem, hogy miért. Nekem is sokszor eszembe jut, miközben a kanapémon heverek, egy üveg mogyorókrémmel a kezembe: valójában most vagyok a legjobb formámban. Ennél fiatalabb, erősebb és fittebb sosem leszek. És én azzal töltöm az értékes perceit ifjúságomnak, hogy itt lógatom a lábam és hagyom, hogy minden és mindenki elrobogjon mellettem?

Sosem éreztem magam még ennyire tehetetlennek. Mintha valami kényszeredett cselekvésvágy fojtogatná a torkom, amitől csak még inkább lebénulok. Tudom, hogy most kéne cselekednem, amíg lehet, de most semmire sem vagyok képes. Csak bebújni a takaró alá és reszketve várni a sorsom.

SHOP MY STYLE

2 thoughts on “try to be a good one”

  1. Nagyon vagány ez a nadrág rajtad, szuper jól áll. Ja és a cipőd is nagyon tetszik, különösen a színe. 🙂

    1. Köszi szépen. 🙂 Én is nagyon szeretem ezt a bakancsot, túlságosan is. Kb minden nap ezt hordom. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*