Lookbook

the woman in you

Nem régiben készítettem egy videót, ahol bemutattam 4 outfit ötletet a farmerdzsekihez. Ha ki kéne választanom pár alapdarabot a ruhatáramból, ami nélkül egyáltalán nem tudnám elképzelni a létezésemet, ez a dzseki egész biztos közte lenne. Tavaszra az egyik legideálisabb választás és még a legegyszerűbb szettet is képes feldobni.

Mostanában sokat gondolkodtam azon, hogy milyen irányba is szeretném tovább vinni a saját stílusom fejlesztését. Bár már többször is kihangsúlyoztam, hogy végre azt érzem megtaláltam a saját utamat és ezt továbbra sem gondolom másképp, viszont azt el kell ismernem, hogy soha nem lesz olyan pillanat, amikor mindent tökéletesnek fogok látni. Már csak azért is, mert mi is napról napra változunk és fejlődünk, így folyton bennem lesz a kényszer, hogy ehhez a változáshoz mérten kell csiszolnom és formálnom a megjelenésemet is.

Az utóbbi időben elkezdtem vágyni a csinosabb, nőiesebb darabok után. Bár azt kétlem, hogy valaha igazi klasszikus nővé fogok válni, de talán néha jó lenne mégis megpróbálni olyan ruhákat is felvenni, amik nem csak elrejtik az alakomat. Sokan kérdezik tőlem ,hogy miért alakult ki ez nálam, hogy állandóan férfi ruhákban járok és azokból is olyat választok, amik legalább háromszor nagyobbak nálam. Nehéz erre válaszolni, mert én magam sem tudom.

Talán most jött el a pont az életemben, amikor felmerem fedni önmagam.

SHOP MY STYLE

4 thoughts on “the woman in you”

  1. Ahogy többször írtam, nekem nagyon tetszik a stílusod és sokat jelentenek az outfitjeid. De ha egy kicsit nőiesebb outfiteket mutatsz, az is nagyon jó lenne. Mire gondolsz konkrétan, amivel nőiesebbé tennéd az outfitjeidet? Többször hordanál szoknyát, vagy új ruhákat vennél, esetleg valami kiegészítőkben gondolkodsz?

    1. Igen, az is tervben van. 🙂 De nem feltétlenül magukat a ruhákat akarom megváltoztatni, amiket hordok, hanem a viselési módját. Pl itt is most be van tűrve a póló a nadrágomba, ami mennyivel jobban kiadja az alakomat, nem úgy nézek ki benne, mint egy krumplis zsák. Ilyen dolgokra szeretnék most már kicsit jobban odafigyelni. 🙂

  2. De jó lett ez az outfited, nekem nagyon tetszik. Különösen ez a nadrág dobja fel szerintem az összhatást. Én imádom a stílusodat, sokat inspirálódok a lookbookjaid alapján. Amúgy szerintem így is elég nőies a stílusod, sok lookbookban van szoknya rajtad, harisnya, combzokni, ami kifejezetten jól áll neked. Miben akarsz még csajosabb lenni?

    1. Igazából csak az a cél, hogy mostantól előtérbe helyezzem az olyan outfiteket, ruhákat, amik pont hogy jobban megmutatják az alakomat, mintsem eltakarnák. Olykor hajlamos vagyok zsákruhákban járni. Kényelmes és tök jó, de most már szeretnék kicsit én is “csinosabb” lenni, úgymond. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*