Lookbook

taste of the first snowfall

Végre valahára, így karácsony előtt pár nappal, egy igazi vérbeli téli outfit! Amikor egyik reggel kinéztem az ablakon és láttam, hogy nagy pelyhekben hullik a hó, szó szerint mindent eldobva a kezemből rohantam le a parkba fotózni. Olyan ritkán adatik meg a lehetőség, hogy hóesésben fotózzak, hogy ezek tényleg igazán különleges alkalmaknak számítanak. Ennek örömére egy különleges ruhadarabot is mutatok most meg Nektek.

Már ősidők óta áhítatozom egy leopárd mintás bundakabátért és ezt szerintem már mindenkinek elmondtam legalább százszor, hiszen tényleg, igazi megszállottja lettem. De bármennyire is kutattam az igazi után, valahogy sosem volt egyik sem elég jó. Nem éreztem azt, hogy túlzottan összeillenénk. Ez a bundakabát szerelem volt első látásra és a mi szerelmünknek története van.

Ezt a kabátot még aznap pillantottam meg a H&M kirakatában, amikor felköltöztem Pestre. Teljesen elveszetten kóvályogtam a hozzám legközelebb lévő bevásárlóközpontban és egyszer csak ott volt. Ő, a tökéletes, akit mindig is kerestem. De abban a pillanatban, hátam mögött egy költözéssel, pályakezdőként, amikor még az is elég nagy fejtörést okozott, hogy mit fogok enni jövőhéten, egyáltalán nem engedhettem meg magamnak egy majdnem harmincezer forintos új bundakabátot. Így hát törött szívvel, de búcsút intettem neki.

Egészen mostanáig. Sapkát indultam venni, amikor újra szembetalálkoztam a kabáttal, már nem a kirakatban tetszelgett, hanem eldugva egy sarokban, az eredeti árának töredékéért. Igaz, hogy pont aznap mondtam búcsút a munkámnak és tudtam, hogy megint nem tudom, hogy mi lesz velem a jövőhónaptól, de gondolkodás nélkül hoztam magammal. Úgy éreztem ez az én ajándékom kiengesztelésképpen. Mindenért.

SHOP MY STYLE

6 thoughts on “taste of the first snowfall”

 1. Hát tényleg jó vétel volt ez a leopárd mintás kabát, nagyon jól áll rajtad! Gondolom jó meleg is lehet, s nem fázol benne ebben a hidegben. Karácsonyra, szilveszterre milyen outfiteket tervezel felvenni? Különlegesebbeket, vagy inkább hétköznapiakat?

  1. Igen, jelenleg ez a legmelegebb kabátom! 😀
   Mi karácsonykor amúgy a kiöltözős fajták vagyunk, szóval biztos hogy valami ünnepélyesebbet veszek fel. Főleg szenteste. Szilveszterkor meg az utóbbi időben mindig pizsamában voltam. Nem tudom, hogy idén megyek-e bárhova is, de eddig úgy néz ki, hogy követni fogom az elmúlt év hagyományait. 😀 ÉS Te? Ki szoktál öltözni?

 2. Igen, karácsonykor mindig csinosabb ruhákat veszek fel. Több családi összejövetelre is megyünk ilyenkor, szeretek elegánsabban öltözködni ilyenkor.
  Szilveszterkor már inkább a kényelem a fő szempontom, oda sokszor teljesen mindennapi ruhákat veszek fel.

  1. Hát igen, meg az hogy legyen meleg! 😀 Néha a csajok annyira meg tudnak feledkezni arról, hogy szilveszter a tél közepén van és úgy mennek el bulizni, mintha legalább negyven fok lenne. Nem egy bölcs döntés. 😀

 3. Nem csodálom, hogy megtetszett neked ez a kabát, mert tényleg nagyon jól néz ki, én is megvettem volna valószínűleg a helyedben. S jól is áll rajtad. 🙂
  Munkád a suli mellett már sok volt? Vagy most is keresel munkát a suli mellé?
  Legyen szép napod: Anna

  1. Köszi szépen! 🙂
   Nem, igazából más oka volt a távozásomnak. Az én pozíciómnak nem nagyon volt értelme, nem nagyon volt munkám sem, csak feleslegesen töltöttem bent a drága időmet… :/ De már megvan az új munkahelyem, szóval szerencsére nem tengettem sokáig tétlen a mindennapjaim. 🙂 Ez amúgy is egy sokkal izgalmasabb és sokkal testhezállóbb munka lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*