Beauty

merry merry winterberry!

Ma megmutatom nektek a karácsonyi ajándékomat, amit magamtól kaptam. 🙂 Már nagyon régóta álmodoztam egy EOS ajakbalzsamról és most végre megvettem. Ráadásul ez egy téli limitált kiadású kollekció, ami egy vanília ízű és egy fagyal ízű ajakbalzsamot tartalmazott. Őszinte leszek: elképzelésem sem volt róla, hogy milyen íze lehet a fagyalnak, de már az első alkalommal beleszerettem, amikor kipróbáltam.

Tudom, hogy nagyon sok ember utálja az EOS termékeket, mert túl drágák – nálunk majdnem 2500 forintért adják – de a sok negatív megjegyzés, hogy semmire sem jó és csak pénzkidobás az egész, egyáltalán nem igaz.

Nagyon örülök neki, hogy nem hallgattam a sok gyűlölködőre és most én vagyok a világ legboldogabb embere! Na jó, igen, ez egy kicsit túlzás volt, de tényleg, nagyon régóta vágytam már rá és most végre az enyém!

Az ajkaim sokkal puhábbak és egészségesebbek, mint valaha. Az ajakápolásra így a tél kellős közepén pedig amúgy is nagyon oda kell figyelni.  És a legjobb az egészben mégis az, hogy az ajkaim cukorka ízük lesz tőle.

Szóval csajok, ha azon gondolkodtok, hogy kipróbáljátok ezeket az ajakbalzsamokat, én bátran ajánlom!

SHOP MY BEAUTY!

img_4122img_4129img_4132img_4116img_4115img_4153img_4158

4 thoughts on “merry merry winterberry!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*