Lookbook

looking for your ‘other half’

Egyszer azt mondta nekem egy srác, hogy a kalap a világ egyik legszörnyűbb dolga, amit a nők megkaparinthattak, hiszen annyi mindenki hordja, amikor senkinek nem áll jól. Ám én nem értek vele egyet. A kalap már ősidők óta jelen van a nők öltözködésében, igaz az idők múlásával fakult a jelentősége, de azért kijelenthetjük, hogy a kalap sosem fog kimenni a divatból. A kalap nem csak véd, de eltakar. Ha épp ma van a “semmit nem tudok kezdeni a hajammal, legszívesebben levágnám tövig” napod, egy kalap orvosság lehet minden gondodra.

Egy jól megválasztott darab tökéletes megkoronázása lehet bármilyen outfitnek – alkalomtól és stílustól teljesen független. Kijelenteni azt, hogy senkinek nem áll jól, igen elhamarkodott dolog lenne. Hiszen ahány ember, annyiféle stílus és ehhez szinte mindenki képes találni egy megfelelő kalapot, ha eleget kutat.


SHOP MY STYLE

4 thoughts on “looking for your ‘other half’”

  1. Nagyon jól áll neked valóban a kalap, egészen különlegessé teszi az outfitedet, csinos vagy!
    Szerinted valóban mindenkinek illik a kalap? Én pl. még sose találtam magamnak olyat, ami tetszett volna magamon, pedig sokszor kerestem már…

    1. Szerintem igen, csak nem mindegy, hogy milyen kalapot választunk. Nagyon sok mindent kell figyelembe venni és nem csak az arcformát. Például a nagyon széles karimájú kalap az alacsony nőket még inkább összenyomja. De tényleg annyiféle fajta létezik, hogy megéri időt szánni a vadászatra és akkor biztos megtalálod Te is az igazit. Inkább az a nehezebb kérdés, hogy hol, mert a legtöbb fast fashion üzletben – ahova az emberek többsége jár – elég kicsi a választék. Ha egyáltalán van.
      Amúgy a legtöbb sapka és kalap nekem sem áll jól. 😀 Sajnos. Elég bajos fejformám van nekem is.

  2. Wow, nagyon jól áll rajtad ez a szoknya fekete harisnyával, nagyon stílusos vagy benne! Hol vetted ezt a szoknyát?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*