Lookbook

i need you on the other side

Igaz, hogy már egyre nagyobb léptekkel haladunk kifelé a télből és a szívünk mélyén már mind a tavaszt várjuk, a meleget, a napsütést és vissza a színeket a világba, de én még azért idebiggyesztenék egy téli outfit sorozatot, amit egy igazi havas csodavilágban sikerült megörökítenünk. Nem is tudom mikor volt utoljára, hogy ennyi havat láttam egyszerre, egy helyen. Alföldi gyerekként, hegyek híján mi mindig kimaradtunk minden jóból. Sílécekről nem is nagyon álmodhattunk, de a szánkókat is ritkán vehettük elő, a garázs legmélyéről.

Most végre én is élvezhettem a havat – ha még csak egy napra is. Bar amióta él és működik a blog, nagyon ritkán fordult elő – szinte egyszer sem – hogy a természetben fotóztam volna. Vérbeli városi gyerek vagyok és bár sokan, igen hamar megcsömörlenek a betondzsungel kellős közepében, engem valamiért mégis csak ez inspirál a legjobban. A színes graffitik a falon, a magasba ágaskodó épületek, a pergő vakolat. Az utóbbi időben nagy népszerűségnek kezdett örvendeni a divatbloggerek körében a kihívás, hogy minél rondább, ocsmányabb és elhagyatottabb helyen fotózkodjanak. Vicces, hiszen én általában mindig direkt az ilyen helyekre vadászok. Úgy tűnik semmit nem tudok úgy csinálni, hogy az ne legyen deviáns.

De őszintén, olykor kell az is, hogy magad mögött hagyd a város zaját és a buszok zúgása, szirénák vonyítása, a szomszéd tévéje helyett csak a saját hangodat hallgasd.

SHOP MY STYLE

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*