Lookbook

i am excited

Az utóbbi időben sikerült kicsit elhanyagolnom a blogot, aminek ezernyi meg egy oka volt. Többek között az, ami általában lenni szokott: közbe szólt az élet. Sok volt a munka, sok volt a suli… Nem lenne igaz, ha azt mondanám, hogy alább hagyott a lelkesedésem és a motiváltságom a blog vezetésével kapcsolatban. Rengeteg ruha és outfit ötlet lapul a szekrényemben, ami csak arra vár, hogy végre be legyen fotózva és felkerülhessen ide, de sajnos a lehetőségeim igen szűkre szabottak.

Mindig is utáltam a páros sportjátékokat. Amikor más embertől kellett függnöm. Én az a fajta gyerek voltam, aki mindig inkább önmagában szeretett játszani, mert így garantált volt, hogy az irányítás is az én kezemben lesz. Sajnos a blog viszont nem egy egyszemélyes munka. Szükség van segítő kezekre ahhoz, hogy egy ilyen poszt megszülessen. Nekem ezekből a segítő kezekből mostanában pedig nem túl sok jutott…

És ezt nem panaszosan mondom! Véletlenül sem. Egyszerűen csak szeretném megértetni veletek, hogy az utóbbi időben miért orientálódtam annyira a videózás irányába és miért hanyagoltam el ezt a blogos felületet. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fordult meg a fejemben, hogy hagyjam abba és koncentráljak csak a csatornára, de nincs szívem. Egyenlőre még őrlődöm és gondolkodom, hogy mivel és hogyan lehetne feltámasztani hamvaiból.

Ha Nektek lenne olyan téma vagy poszt és rovat ötlet, amit szívesen látnátok itt, fotók és írás formájában, akkor osszátok meg velem mindenképp. Addig is pedig itt az év első tavaszi outfit posztja!

SHOP MY STYLE

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*