Lookbook

fall in love with autumn

Az emberek általában mindig tavasszal a legaktívabbak. Az ébredő természettel karon öltve az ő lelkesedésük is ébredezni kezd. Tele lesznek tervekkel, célokkal és szerelemmel. Furcsa, mert nekem ez az időszak mindig szeptemberben köszönt be. Lehet van valamiféle rejtett összefüggés aközött, hogy a legtöbb újdonság mindig ilyenkor történik az életemben. Iskolaváltás, egyetemkezdés, költözés, új munka.

A változás mindig jó dolog. Felrázz téged és nem engedi, hogy belesüppedj az unott, szürke hétköznapjaidban. Bár tény, hogy ha hirtelen az egész életedet kell a nulláról újra indítanod, akkor felettébb rémisztő tud lenni a helyzet. Kétféle ember létezik: aki képes sodródni az árral és igyekszik megélni minden egyes pillanatot, és vannak az olyanok, mint én, akik a padlón kötnek ki, felemelt lábakkal és heves szívdobogás közepette várják, hogy a visszafelé folyó vér újra pirospozsgásra színezze a halálra vált arcukat.

Sosem értettem magamban, hogy miért nem vagyok képes elfogadni a helyzetem és miért akarok mindig szembe menni azzal az állapottal, amiben épp vagyok. Miért nem maradok a hűvös padlón, ami biztonságot nyújt nekem, hiszen ennél lejjebb nincs, még odafent mindig megvan rá az esély, hogy lezuhanj. A lehetőséget az élettől kapjuk, de mi dönthetünk, hogy élünk-e velük.

Az örök szerelem margójára

A gyorsan és váratlanul érkező őszi időjárás bár sokunkat meglepet, én mégis nagy örömmel fogadtam. Mostanában amúgy is pont megjött a hangulatom a bekuckózáshoz. Igaz, utálom a hideget, de kis mennyiségben még egész elviselhető. Főleg, hogy most végre előhalászhattam a szeretett dzsekijeimet és bakancsomat. Igaz, nekem nem nagyon van külön “nyári” és külön “téli” ruhatáram, hiszen vegyesen szoktam hordani mindent, minden időben. Ám a réteges öltözködésnek köszönhetően sokkal több mindent lehet kihozni egy outfitből, mint a kánikulában.

A farmer az új fekete

Az új farmer dzsekimmel azóta is töretlen szerelemben égek. Imádom ezt a szürke, márványos színt. Abszolút olyan, mintha valaki a ’90-es évekből felejtette volna itt. Igaz, sokat vacilláltam, hogy tényleg megvegyem-e vagy sem, de nagyon örülök, hogy végül nem hallgattam az aggodalmaskodó énemre. Ez a kis kabát még a legegyszerűbb összeállításokat is képes feldobni és vinni bele valami extravagánsat.

SHOP MY STYLE

4 thoughts on “fall in love with autumn”

  1. Nekem az ősz a kedvenc évszakom, ilyenkor a legszebbek a színek a természetben, gyönyörűek a lehulló levelek, s nincs már annyira meleg sem. 🙂
    Öltözködésben pedig a rétegzés miatt szeretem a legjobban, s ilyenkor szoktam a legszínesebben öltözni. 🙂

    1. Igen, ezeket én is mind szeretem az őszben. A legjobb az a pulcsis, átmeneti időszak, amikor még nem fagysz szarrá kint, de nem is ömlik rólad a víz. 🙂 Ilyenkor a legjobb kirándulni meg várost nézni.

  2. A farmerdzsekid tényleg nagyon szuper, egy hasonlót én is készülök majd beszerezni. 🙂
    Az őszt én is szeretem, egyedül a rendkívül változékony időjárást nem kedvelem túlzottan. Már alig várom az őszi outfitjeidet. 🙂

    1. Azt én is utálom az őszben. Főleg, hogy sosem tudhatod, mikor ered el az eső, én meg rendszerint otthon hagyom az esernyőmet, aztán ázhatok. 😀 Pluszba még a hajam sem szereti a párát, mindig úgy nézek ki egy kis zuhé után, mint egy ázott bárány.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*