Lookbook

dreaming of a white Christmas

Ha kedvenc évszakot kéne választanom, nem tudnék. Szeretem a telet a karácsony és a szilveszter miatt, meg mert minden olyan szép ilyenkor, ha leesik a hó – de hát ez elég ritka manapság. Remélem idén végre fehérkarácsonyunk lesz, mivel tegnap esett a hó. Hátha megmarad karácsonyig! Emlékszem, amikor még kicsi voltam szinte minden évben fehérkarácsonyunk volt, de most… Már lassan nem is emlékszem milyen a város, mikor hó fed mindent. Olyan régen volt már.

De most végre tudtam nektek készíteni pár igazi téli otufti fotót háttérben fehér, havas fákkal. Ez most tipikusan én vagyok. Bandás póló egy fehér inggel – nem épp a legmindennapibb összeállítás, de nekem nagyon tetszik. A kabát még új, a Romwe-ről rendeltem. Ez volt az első alkalom, hogy onnan vásároltam, de szerintem nem is az utolsó. Amikor megérkezett a csomag nagyon megijedtem, mert első ránézésre elég kicsinek tűnt és féltem, hogy nagyon vékony lesz a kabát és fázni fogok benne, de szerencsére nem. Meleg és nagyon puha, szóval teljesen meg vagyok vele elégedve.

Mindig is vágytam egy szőrmekabátra, szóval most sikerült teljesen beleszeretnem ebbe a darabba. Úgy érzem magam benne, mint egy igazi díva. Nektek mi a véleményetek: tetszenek a szőrmék?

img_3649img_3650img_3668img_3652varrimg_3665varrimg_3653varr

2 thoughts on “dreaming of a white Christmas”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*