Lookbook

don’t promise when you’re happy

Ezt a ruhát már nagyon régóta szerettem volna Nektek megmutatni. Ez volt az első leopárd mintás darabom a ruhásszekrényemben, amit diadalittas mosollyal arcomon hoztam haza magammal. Egy igen hosszú belső vívódás előzte meg, mire sikerült magamban legyőznöm az összes sztereotípiát, amit ez a minta magában hordoz. Elnyomni a belső hangokat, amiket a konzervativizmust képviselő édesanyám hangja narrált legbelül és megértetni magammal: ha nekem kell, akkor bizony kell!

Mostanában újból nagy kedvet kaptam a szoknyákhoz és ruhákhoz – pedig régen mindenki csak úgy ismert mint a “farmer egy kinyúlt pólóval” lány. Igaz, nem épp a tél a legnépszerűbb időszak, ha szoknyáról van szó, de egy vastag harisnyával és egy combzoknival remek téli outfitet lehet belőlük varázsolni. És bármennyire is hitetlenkednek az emberek: nem, eddig még egyszer sem akartam bennük karikába fagyni! Igaz, mostanában olyan enyhék nálunk is a telek, hogy ettől már tartani sem kell…

SHOP MY STYLE

6 thoughts on “don’t promise when you’re happy”

 1. Nagyon-nagyon jól áll ez a ruha rajtad, a fekete harisnyával és combzoknival pedig stílusos lett az outfited és valóban a hidegben is hordható ez a ruha. Pár poszttal lejjebb már volt róla szó, hogy nem minden outfit illik munkába, főleg a combzokni néha nehezebben kombinálható, szerintem viszont ez most pont egy olyan outfit, amit simán oda is fel lehet venni, mert csinos, nőies, de nem kirívó. Szerinted? Így mennél dolgozni?

 2. Nagyon jól áll neked a leopárd-minta, csini vagy ebben a ruhában! Ez is turis? Mivel feketével párosítod, szerintem annyira amúgy nem kirívó, jó a mindennapokra is.
  Mostanában akkor inkább szoknyákat hordasz? Én is télen is sokat szoktam hordani, egy meleg termoharisnyával, combzoknival sokszor még melegebb is tud lenni, mintha nadrágot vennék.

  1. Hát azért sokat van rajtam nadrág is. 😀 De meglepőmód többet megyek ki szoknyában és ruhában télen, mint mondjuk nyáron. Jobban szeretem őket így, mert mindenféle dologgal kombinálhatóak, nem csak magában veszi fel az ember.
   Szerintem is melegebb néha, mint egy egyszerű nadrág. Főleg egy vastag harisnya és combzokni, ami már eleve több réteg, mint egy vékony farmer. 😀 Én néha “csalok” még annyival, hogy veszek a szoknya alá, a harisnya felé egy boxert vagy valami hasonló kis nadrágot, hogy ott is legyen még plusz réteg, ami melegít.

 3. Wow, ez az outfited is nagyon csinos lett, jól passzolnak egymáshoz a darabok. A harisnya-combzokni kombináció kell már ebben a hidegben, én is így hordom most már télen.
  Hol vetted ezt a szuper leopárdmintás ruhát?
  Amúgy neked ki a 2-3 kedvenc fashion bloggered, akiktől leginkább inspirálódsz?

  1. Ez is turis. 😀
   Én amúgy így kifejezetten nem követek blogokat, inkább csak instagramon nézek embereket, meg pinteresten keresgélek és ott inspirálódom. Az a legjobb hely.
   De ha kedvenc bloggert kéne választani, akkor magyarok közül biztos Hédi lenne. Igaz, a stílusunk nem nagyon egyezik, de szerintem ő nagyon jól csinálja, amit csinál és látszik, hogy szívét lelkét beleteszi. Jó lenne ilyen téren hozzá hasonlítani.
   Külföldiek közül nagyon szeretem Kimiperi (https://www.instagram.com/kimiperi/) instagramját. Ő egy kicsit gothos, grungeos stílust visz, vegyítve egy kis boszorkány kultúrával. 😀 De nekem nagyon tetszik a stílusa. A másik, aki szintén kicsit gothos beütésű az Olivia Emilyx (https://www.instagram.com/oliviaemilyx/). Neki néha felnézek a blogjára is, mert ő nagyon szép képeket csinál. Nagy kedvenc még Jessy Krefft (https://www.instagram.com/jessykrefft/), ő sokkal bohémesebb, de az ő stílusa és képei is nagyon tetszenek. Liza LaBoheme (https://www.instagram.com/lizalaboheme/) is a bohém oldalt képviseli. Lydia F. pedig (https://www.instagram.com/deaddsouls/) tipikus, klasszikus grunge. Az ő outfitjeiből is sok ihletet lehet meríteni.
   Végezetül, de nem utolsó sorban, aki megismertette velem ezt az egész stílust, meg kedvet adott a blogoláshoz, az Lua Perez, a le-happy.com bloggere. Őt szerintem minden blogger ismeri, illetve mindenki aki ebben a stílusban mozog. Az utóbbi időben kicsit változott már a stílusa, nekem a régebbi posztjai jobban tetszenek – 2-3 évről ezelőttről. Akkor még ő is a klasszikus grunge vonalat vitte.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*