Lookbook

don’t forget to say goodbye

Az utóbbi időben megszaporodtak a ruhás outfit posztok a blogon. Szerintem egész életemben nem volt rajtam ennyiszer szoknya, mint az elmúlt nyáron és még az esős, hirtelen jött őszi időjárás sem szegi kedvem. A “régi-új” kedvencem ez a kantáros fekete farmer szoknya, amit még régen, egy glamour napi shopping túra alkalmával vettem az F&F-ben. Újabban rászoktam arra, hogy direkt azokat a ruhákat túrom elő a szekrényem aljából, amiket az elmúlt egy évben mellőztem. Igazából nem is tudom megindokolni az okát, hogy miért nem hordtam őket eddig. Valószínűleg a pocsék gardróbrendezési módszereim a hibásak, amiket viszont végre valahára orvosoltam.

új gardrób, régi ruhákkal

Mindig is arról álmodoztam, hogy egyszer végre legyen egy saját gardróbom, amibe nem pofátlankodnak be más családtagok ruhái és minden megtalálható egy helyen. El sem hiszem, hogy végre elértem ezt az állapotot! A költözés tökéletes alkalom volt arra, hogy kiszelektáljam a ruháimat és ténylegesen megszabaduljak mindentől, amire már nincs szükség. Egy teljes napot szántam rá, hogy végre kidolgozzak egy rendszert, amit át tudok látni.

mindenkinek kell a rendszer az életébe

A pakolászás során igazi kincsekre leltem és rá kellett döbbennem, hogy nagyon sok ruhámat nem is hordtam, mert sosem voltak szem előtt. Folyton ugyanazt a póló-farmer kombót vettem fel és közben szidtam magam, amiért nem tudok kreatívabb lenni. Minden egyes nap a “mit vegyek fel” és “nincs egy normális göncöm sem” játékot játszottam a tükör előtt. Ennek viszont vége. Tele vagyok ötletekkel és alig várom, hogy ezt veletek is megoszthassam. Addig is pedig a legnagyobb tanács, amit adhatok nektek, az őszi gardrób megújításotok előtt: rakjatok rendet! Higgyétek el, csodákra képes. 🙂

SHOP MY STYLE

2 thoughts on “don’t forget to say goodbye”

 1. Nagyon jól áll ez a szoknya rajtad, csini vagy benne!
  S miket találtál a szekrény mélyén, amiket eddig mellőztél?
  Hát igen, egy gardrób-elrendezési rendszer nagyon sokat tud segíteni a napi öltözködésben is. Hogyan építetted fel a rendszeredet, mik az alappillérei?

  Szép napokat: Andi

  1. Huhh, bocsi, hogy csak most válaszolok! 🙁 Annyira utálom ilyenkor magam, de még nm sikerült megtalálnom az egyensúlyt a munka, háztartás és magánélet között.
   Amúgy majd szeretnék külön videót a gardróbrendezésről. 🙂 A lényeg a rendszerben az, hogy végre minden kategória és szín alapján el van választva szépen. Külön a pólók, szín szerint (mondjuk nem volt nehéz mert kb mindegyik fekete :D) meg aztán nadrágok. A kabátok is külön, sorban, vastagság szerint és a másik vállfás részen is igyekeztem mindet logikusan sorba rakni aszerint, hogy mikor és milyen gyakran hordom.
   De a legjobb mégis az, hogy végre CSAK én vagyok a szekrényben, szóval nem kell más ruháit kerülgetnem. 😀 ÉS minden egy helyen van. Otthon nem csak külön szekrényben, de külön szobában is volt minden… Elég nehéz volt megtalálni ott bármit is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*