Inspiration

designers nights in zani showroom

Az utóbbi időben elsődleges célként tűztem ki magamnak, hogy felfedezzem Budapest showroomjait. Annyi hely bújik meg a városban, lelkes és tehetséges tervezők munkáját magába rejtvén, úgy hogy mi nem is tudunk róla. Csak rutin szerűen indulunk meg a hozzánk legközelebb eső plázába, miközben bambán elsétálunk ezek a helyek mellett. Most egy újabb virtuális körbevezetésre invitállak Titeket, ahol ZANI aprócska, de annál inkább otthonos és szeretni való showroomját járhatjátok velem körbe.

Az ajtón belépve rögtön ZANI jewellery féldrága kövekből készült ékszereivel találjuk szembe magunkat. Én sajnos mindig is olyan ember voltam, aki könnyen elsiklott a részletek felett és hajlamos volt csak a nagy egészet bámulni, miközben megfeledkeztem arról, hogy az igazán fontos dolgok pont ezekből a kis részekből állnak. Az eddigi styling munkáim során is nagy tanulságul szolgált nekem az, hogy több időt és energiát kell fordítani kiegészítők összeválogatásra.

Saját outfitjeim megtervezésénél is sokszor ütközöm abba a problémába, hogy elfeledkezem az ékszerekről. Pedig pont egy jól megválasztott nyaklánc vagy gyűrű képes igazán teljessé tenni a végső megjelenésünket. Úgy hogy mostanában igyekszem legalább annyi időt eltölteni az ékszeres dobozom feltúrásával, mint gardróbszekrényem előtt történő ruhaválogatással. Sajnos viszont az ékszer-kollekcióm nem mondható valami bőnek, így most ezek kiemelt helyet kaptak a kívánságlistámon.

Az utóbbi időben elkezdett felélénkülni a régi rajongásom a kristály ékszerek iránt. Bár sosem hittem a bennük rejlő erőkben, valahogy mégis képesek magukkal ragadni a színes, misztikus világukkal.

A Showroomban megtalálható még Iszak Eszti saját márkája is, az ISAAN. Az ő neve már biztos sokak számára ismert, ha nem is a divatvilágból, sokkal inkább a TV-ből, vagy instagramról. Az influencerként számon tartott műsorvezető 2017.-ben döntött úgy, hogy útnak indítja saját ruhamárkáját.

Fent, az aprócska galérián a Blanche  natúr kozmetikumaival találkozunk szembe. Én még csak az utóbbi időben kezdtem el érdeklődni a mesterséges anyagoktól teljes mértékben mentes szépségápolási termékek iránt. Sőt, a kozmetikumok világába se vetettem bele magam olyan nagy mértékben, a helyes arc és hajápoló rutint és még csak most tanulgatom. Egy biztos, hatalmas változást érzek azóta, mióta teljesen natúr, szilikonmentes termékekre váltottam.

Végül, de nem utolsó sorban Piszli táskái és a szivárvány majdnem minden színében pompázó esőkabátjai kaptak helyet még a galérián, aki nem csak a gazdikra, de azok kis kedvenceire is gondolt különleges, egyedi tervezésű nyakörveivel.

Az est házi gazdája pedig Fehéri Zsófia volt, akinek gyönyörű festményeit és grafikáit csodálhattuk meg. Én mindig is rajongtam ezekért az egyszerű, minimalista stílusért. A legújabb tetoválásomat is pont ilyen egy vonallal megrajzolt technikával képzelem el, így most Zsófi sok inspirációt és ihletett adott a tervezéshez.

Ha van időtök és kedvetek, mindenképp látogassatok el a Szerb utca 17. szám alatt található aprócska kis ZANI showroomba. Nézelődjetek, álmodozzatok és töltődjetek fel egy kicsit Ti is a magyar tervezők munkáival.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*