Lookbook

dark side of Snow White

Hihetetlen! Mindjárt itt a vége a nyárnak és én még mindig úgy nézek ki, mint egy halott lány. Mindig is olyan sápadt bőröm volt, mintha előző este hypoban fürdőztem volna. Ha valaki színpadra kívánná vinni Hófehérke történetét, én lennék a legideálisabb személy a főszerepre. Azt leszámítva, hogy pocsék színésznő vagyok.

Az igazság viszont az, hogy én kifejezetten szeretem a sápadt bőrszínem.  Ha akartam, akkor elmehettem volna egy szoláriumba, hogy barnább legyek, de nem. Azt sose tenném! Szeretek úgy kinézni, mint egy hulla. Így legalább, ha feketét vagy sötét ruhát viselek, sokkal drámaibb összhatást keltenek együtt. Minden stílustanácsadó azt mondja: ne hordj feketét, ha túl fehér a bőröd, mert azok csak még inkább betegesnek mutatják a bőrödet. tudjátok én mit mondok erre: kit érdekel?!

SHOP MY STYLE

2 thoughts on “dark side of Snow White”

  1. Nagyon jól áll ez a ruha rajtad, tetszik! Hát most jól befűtöttek azért az utóbbi napokban, talán neked is jobb színed lesz lassan, nem? De amúgy így van, ahogy írod, így még jobban is nézel ki. 🙂

    1. Az a baj, hogy én amúgy is képtelen vagyok barnulni. 😀 A legsötétebb árnyalat, amit el tudok érni az egy erősebb tejeskávéra hajaz. Igaz, nem is nagyon töröm magam érte. 😀 A napozás nem az én műfajom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*