Lookbook

become a basic bitch

Ma egy nagyon egyszerű outfittel készültem nektek, mivel mostanában mindenhova biciklivel járok, szóval jobban preferálom ilyenkor a kényelmes öltözékeket. Amíg szerkesztettem a fotókat, megállapítottam, hogy elég nagy “basic bitch” lett belőlem, de sose baj.

A crop topok mostanában nagyon divatosak lettek, és meg is értem miért. Kényelmesek, csinosak és vagányak egyszerre. Ilyen meleg időben ez legjobb választás, ennek ellenére én mégsem merem őket felvenni. Most is egy neccharisnyát választottam mellé, mert az legalább eltakarja a hasam. A harisnya nélkül úgy éreznék, mint aki meztelen. Tudom, nincs tökéletes alakom – és ez az én hibám, mert mindig elsumákolom az edzéseket.

A barátaim mindig azt kérdik, miért vagyok ilyen kegyetlen magammal szemben, amikor nem vagyok kövér!? Tudom és ez nem is panaszkodás részemről, csak azért, hogy aztán dicséreteket kapjak, milyen csinos is vagyok. Nem, nem. Csak őszinte vagyok magammal: kevesebbet kéne ennem és többet edzenem. Csak… olyan sok minden van az életemben. Igen, jönnek a kifogások. Ez a legnagyobb gond velem.

IMG_5947IMG_5951IMG_5953IMG_5955IMG_5959IMG_5960IMG_5966IMG_5967IMG_5969IMG_5973IMG_5980IMG_5985

4 thoughts on “become a basic bitch”

 1. Jól áll a crop top rajtad! A basic outfitedet a neccharisnya különlegessé teszi, jó választás volt.

 2. Csini vagy, nekem nagyon tetszik ez az outfited. Egyszerű, sportos, laza, s nagyon jól áll neked.
  Én is csak megerősíteni tudom a barátaid véleményét: szuper csinos alakod van. Milyen edzésekre jársz amúgy?
  Legyen szép napod: Anna

  1. Köszönöm szépen!
   Régebben otthon edzettem, de az nagyon el lett hanyagolva az utóbbi időben. Nemrég voltam jógázni és az nagyon tetszett, oda szeretnék járni rendszeresen is. Plusz ugye a biciklizés. Én elég messze lakok, szóval alsó hangon minden nap letekerek 20-25 kilométert. Valamit csak jelent az is. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*