Lookbook

be master of your destiny

Nemrégiben elhatároztam, hogy összegyűjtöm az összes általam szeretett és hallgatott banda pólóját. Ez már csak azért is igen nagy kihívás, mert a zenei repertoárom sokkal gyorsabban bővül, mint a pólógyűjteményem. Így valószínűleg sosem lesz egy befejezettnek nyilvánítható állapot. De talán nem is baj, hiszen a gyűjtői folyamatot a soha véget nem érő vadászat és keresgélés szépíti meg leginkább. A legtöbb pólót vagy kaptam, örököltem – esetleg lenyúltam valakitől, aki már nem tartott rá igényt – vagy különböző fesztiválokról és koncertekről gyűjtöttem be őket. Ezek a pólók valahogy többet is érnek a szememben, hiszen egy csomó szép emléket is hordhatok velük együtt.

Az utóbbi időben elkezdtem kicsit nyitni a magyar bandák felé is, mivel eddig nagyon kirekesztő voltam a saját hazámból származó zenészekkel szemben. A Wisdomra nem rég bukkantam rá a Youtube azon áldásos funkciójának köszönhetően, hogy olykor random belekever a listába még addig nem ismert, de hasonló zenei stílusban mozgó zenéket is. Én pedig pont emiatt nem szeretem kikapcsolni az automatikus lejátszást, hiszen olykor nagyon jó dolgokra lehet így találni, mint például most.

Szerelem volt első hallásra. Valószínűleg az is közre játszott a dologban, hogy a lehető legjobb pillanatban talált rám ez a zene. Úgy éreztem, ez tényleg nekem szól most. A zenénél nincs jobb gyógyír a világon. Nem is tudom, hogy olykor hogyan lennék képes végigvészelni egy nehezebb időszakot az életemben, ha nem lenne zene ebben a világban.

Sajnos a banda elég inaktívnak mutatkozik, hiába keresgéltem utánuk, kutattam infókat a közösségi oldalukon, nagy a csend. A webshopjuk is kifogyófélben van, ezért is vettem gyorsan magamnak egy pólót – a ruhavásárlási stoppom ellenére is – és közben csak abban reménykedem, hogy nem a feloszlásuk előszele ez a vihar előtti csend. Pedig minden erre utal. Ilyen az én szerencsém. Találok egy bandát, amit nem a világ másik végéről imádhatok, erre… De azért még reménykedem.

SHOP MY STYLE

4 thoughts on “be master of your destiny”

    1. Köszi szépen! 🙂
      Ezt igazából turiztam. Még a debreceni Csórából fogtam ki tavaly télen. Néha megéri szétnézni ott, mert alig vagy szinte semennyire sem használt cipőket is lehet találni tök jó áron.

  1. A combzokni továbbra is nagyon jól áll neked, szeretem az outfitjeidet, ahogy kombinálod. A kabátod is nagyon tetszik, ez honnan van? Nagyon jól áll neked!

    1. Köszi szépen! 🙂 Szeretem is nagyon ezt a kabátot. Amúgy meglepő módon ez is turkálóból van. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*