dark side of Snow White

It’s incredible! The end of the summer is almost here, and I’m still looking like a dead girl. I’m always super pale like bathed in bleach. If somebody would like to make a theatre play about Snow White, I would be the perfect protagonist. Except for that I’m a horrible actor.

But the truth is that I really enjoy my skin color. If I wanted, I could go to solarium to become browner, but no, never! I love looking like a corpse. If I wear black or dark clothes, they look more dramatic with my pale skin. Every style advisor say: don’t wear black if you are too white, because you will look sick. Do yu know what I say: who cares?

// HUN //

Hihetetlen! Mindjárt itt a vége a nyárnak és én még mindig úgy nézek ki, mint egy halott lány. Mindig is olyan sápadt bőröm volt, mintha előző este hypoban fürdőztem volna. Ha valaki színpadra kívánná vinni Hófehérke történetét, én lennék a legideálisabb személy a főszerepre. Azt leszámítva, hogy pocsék színésznő vagyok.

Az igazság viszont az, hogy én kifejezetten szeretem a sápadt bőrszínem.  Ha akartam, akkor elmehettem volna egy szoláriumba, hogy barnább legyek, de nem. Azt sose tenném! Szeretek úgy kinézni, mint egy hulla. Így legalább, ha feketét vagy sötét ruhát viselek, sokkal drámaibb összhatást keltenek együtt. Minden stílustanácsadó azt mondja: ne hordj feketét, ha túl fehér a bőröd, mert azok csak még inkább betegesnek mutatják a bőrödet. tudjátok én mit mondok erre: kit érdekel?!

You may also like

2 Comments

  1. Nagyon jól áll ez a ruha rajtad, tetszik! Hát most jól befűtöttek azért az utóbbi napokban, talán neked is jobb színed lesz lassan, nem? De amúgy így van, ahogy írod, így még jobban is nézel ki. 🙂

    1. Az a baj, hogy én amúgy is képtelen vagyok barnulni. 😀 A legsötétebb árnyalat, amit el tudok érni az egy erősebb tejeskávéra hajaz. Igaz, nem is nagyon töröm magam érte. 😀 A napozás nem az én műfajom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*