rules are necessary

Do you know the feeling when you go to the supermarket planning to buy some essential groceries and you come home with a pair of new jeans? Well, couple of days ago I’ve experienced it. I wanted to buy bread and on the way I saw these jeans in the window of a shop and I knew at the first moment: I need this, I don’t care about the price.

I hate buying new jeans. I love shopping, but I always buy dresses, t-shirts or sometimes skirts, but jeans? Almost never! Trouser-shopping is a real torture for me. Trial and error all the time. And the consequence is that, I haven’t got too many pants. Lately I feel the lack of jeans. I always wear the same trousers and I feel like I always wear the same outfit. I have lot of unused t-shirts, because I haven’t got enough options… so I have decided, from now on, I will force myself to trouser-shopping. Cruel step, but it’s necessary.

// HUN //

Ismeritek azt az érzést, amikor elmentek a szupermarketbe azzal a céllal, hogy vegyetek otthonra pár alapvető élelmiszert és egy új nadrággal tértek haza? Nos, pár napja nekem is sikerült megtapasztalnom milyen is ez. Épp kenyérért indultam, amikor út közben megpillantottam ezt a nadrágot a kirakatban és az első pillanattól kezdve tudtam, hogy ez nekem kell, nem érdekel az ára sem.

Utálok nadrágokat vásárolni. A vásárlást magát szeretem, rengeteg ruhát, pólót és néha még szoknyát is veszek magamnak, de nadrágot? Szinte soha! A nadrágvásárlás egy igazi tortúra nekem. Állandó próbálgatások és kudarcok. A végeredmény pedig, hogy nincs valami túl sok nadrágom. Viszont mostanában elkezdtem érezni a hiányukat. Mindig ugyan azt a nadrágot hordom és így folyton az az érzésem van, valójában nem is váltok outfitet sem. Hiába van annyi felsőm, mégis lekorlátozva érzem magamat… Szóval eldöntöttem, hogy mostantól kényszeríteni fogom magamat a nadrágvásárlásra. Kegyetlen lépes, de szükséges!

You may also like

2 Comments

  1. Wow, nagyon jól áll az új nadrágod, nagyon csini vagy benne és az outfited is nagyon bejön!

    1. Köszi szépen! Ez most nekem is nagyon tetszett és ráadásul még szuper kényelmes is volt. Eddig nem hordtam mást csak az extra skinny farmert, de már bánom, hogy nem próbáltam ki mást hamarabb. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*