let it burn down

I totally fall in love with this outfit. The black and red look amazing together. They are the perfect color pairs. Fortunately, this summer isn’t too hot. The colder and warmer days change each other, so I didn’t have to say goodbye my favorite accessories, for example I can wear black stockings. I’m so happy, because I mentioned before that I hate the typical summer outfits. By the way, the time passes so quickly. I just close my eyes and when I open it, it will be already autumn.

Lots of things happen to me nowdays. I finished my university, I got my degree, I quit my current job and I got a new job in Budapest. I got the keys of my new apartman. It’s so fast. I haven’t got enought time to think over these. But the best part: I applied successfully for my dream school. I worked on it for more than a year. So, in september, I will become a real stylist student. I can’t wait it!

IMG_6012 IMG_6013 IMG_5999IMG_6014 IMG_6020 IMG_6021 IMG_6022 IMG_6035 IMG_6039 IMG_6051IMG_6016

// HUN //

Teljesen bele szerettem ebbe az outfitbe. Piros és fekete, imádom együtt ezt a két színt. Szerintem tökéletes párost alkotnak. Szerencsére, az idei nyár nem valami meleg. Folyamatosan váltják egymás a hűvösebb és melegebb napok, szóval nem kellett búcsút mondanom a kedvenc kiegészítőimnek, mint például a fekete harisnyának sem. Annyira örülök neki, mivel már említettem nektek korábban, hogy mennyire utálom a tipikus nyári outfiteket. Mellesleg, iszonyatosan gyorsan telik az idő. Csak lehunyom a szemem egy pillanatra és mire kinyitom mér ősz lesz.

Rengeteg minden történt velem mostanában. Befejeztem az egyetemet, megkaptam a diplomámat, felmondtam a jelenlegi munkahelyemen és kaptam egy új munkát Budapesten. Átvettem az új pesti lakásom kulcsát. Minden olyan hirtelen jött. Még időm sem volt átgondolni a dolgokat. De a legjobb mégis az egészben: felvettek az álom sulimba. Az elmúlt egy évben ezért dolgoztam. Szóval, szeptembertől igazi stylist palántává avanzsálok. Már alig várom!!

You may also like

4 Comments

 1. De jó lett ez az outfited is, most a napokban tényleg hűvösebb lett, abszolút passzol ehhez az időjáráshoz.
  Jó sokminden változott akkor a számodra az utóbbi időben. Hogy élted meg ezt a sok változást egyszerre?

  1. Az a furcsa, hogy én világ életemben féltem mindentől. A legkisebb változástól is képes voltam pánik rohamot kapni. Most meg, abszolút nem érzek félelmet, csak izgalmat. Talán ez is annak a jele, hogy most végre a nekem való úton járok. 🙂

 2. DE jó, hogy ennyi minden jó dolog történt veled az elmúlt időszakban. Már régebb óta el akartál jönni az eddigi kisvárosodból, munkahelyedről, nem?
  Ez milyen suli, ahova felvettek?
  Nagyon tetszik ez az outfited, az utóbbi napokban én is vettem fel harisnyát a szoknyákhoz, most hűvösebb volt. Nyáron nálad hogy néz ki egy “átlagos napi” outfit?

  1. Igen, már nagyon-nagyon régóta álmom, hogy Pestre költözzek és most végre megvalósul. 🙂
   Amúgy a Werk Akadémián fogok stylist szakon tanulni.
   Egy átlagos outfit nem nagyon különbözik amúgy ettől. Valami póló, rövidnadrág, ha hűvösebb van akkor harisnya alá. Ing mindig van nálam, mert az irodában nagyon nyomatják a légkondit és én fázós vagyok. 🙁 Illetve kivétel nélkül mindig zárt cipő van rajtam, mert nem szeretem a lábfejemet mutogatni. 😀 Ez nálam mánia. Nagyon melegnek kell lennie, hogy én szandált vegyek fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*