become a basic bitch

Hello girls! Today I made you a really simple outfit, because nowdays I go by bike to everywhere, so I prefer comfy outfits these times. While I was editing the photos, I found out that I’ve become a basic bitch, but nevermind.

The crop top is so fashionable now and I understand why. It’s comfortable, pretty and awesome at the same time. In hot weather, this is the best choice, but even I don’t dare wearing it. Now, I chose fishnets with it, because it hides my belly. Without stockings I feel like I’m nude. I know, that I don’t have a perfect body – and this is my fault, because I always skip working outs…

My friends always ask me, why am I so cruel with myself, because I’m not fat?! I know it and this isn’t a cry for asking praises. No, no. I’m just honest with myself: I need to eat less and work more on my body. Just… I’ve got always too many things in my life… Yes, the excuses are coming. This is the biggest problem with me.

IMG_5947IMG_5951IMG_5953IMG_5955IMG_5959IMG_5960IMG_5966IMG_5967IMG_5969IMG_5973IMG_5980IMG_5985

Shirt and crop top vintage | Jeans C&A | Fishnets Maya | Shoes Kalapod | Sunglasses Ebay | Necklace Shop Dixi

//

Hello lányok! Ma egy nagyon egyszerű outfittel készültem nektek, mivel mostanában mindenhova biciklivel járok, szóval jobban preferálom ilyenkor a kényelmes öltözékeket. Amíg szerkesztettem a fotókat, megállapítottam, hogy elég nagy “basic bitch” lett belőlem, de sose baj.

A crop topok mostanában nagyon divatosak lettek, és meg is értem miért. Kényelmesek, csinosak és vagányak egyszerre. Ilyen meleg időben ez legjobb választás, ennek ellenére én mégsem merem őket felvenni. Most is egy neccharisnyát választottam mellé, mert az legalább eltakarja a hasam. A harisnya nélkül úgy éreznék, mint aki meztelen. Tudom, nincs tökéletes alakom – és ez az én hibám, mert mindig elsumákolom az edzéseket.

A barátaim mindig azt kérdik, miért vagyok ilyen kegyetlen magammal szemben, amikor nem vagyok kövér!? Tudom és ez nem is panaszkodás részemről, csak azért, hogy aztán dicséreteket kapjak, milyen csinos is vagyok. Nem, nem. Csak őszinte vagyok magammal: kevesebbet kéne ennem és többet edzenem. Csak… olyan sok minden van az életemben. Igen, jönnek a kifogások. Ez a legnagyobb gond velem.

You may also like

4 Comments

 1. Jól áll a crop top rajtad! A basic outfitedet a neccharisnya különlegessé teszi, jó választás volt.

 2. Csini vagy, nekem nagyon tetszik ez az outfited. Egyszerű, sportos, laza, s nagyon jól áll neked.
  Én is csak megerősíteni tudom a barátaid véleményét: szuper csinos alakod van. Milyen edzésekre jársz amúgy?
  Legyen szép napod: Anna

  1. Köszönöm szépen!
   Régebben otthon edzettem, de az nagyon el lett hanyagolva az utóbbi időben. Nemrég voltam jógázni és az nagyon tetszett, oda szeretnék járni rendszeresen is. Plusz ugye a biciklizés. Én elég messze lakok, szóval alsó hangon minden nap letekerek 20-25 kilométert. Valamit csak jelent az is. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*