urban fairy life

I’m wondering a lot that I publish this look or not. Somehow I can’t identify myself with it I don’t often wear dresses. I like this outfit, because it’s so bohemian and I look like an urban fairy, but it’s unusual at the same time. I miss something extrem from it. For example a black stocking would spice up it, but it’s really hot out there, so I think, I have to say goodbye for the stockings and thigh socks.

So sad. I hate the summer outfits. They are sooo bored. Nothing extra, just a top with shorts. When I woke up and I try to find out what I wear today, I had no idea. So I picked up a floral dress, because I haven’t wore this for a long time and after I looked into the mirror… „Who is this girl?”

My mom said that this dress is so cute and looks really good on me, but I don’t want to be cute! Nowdays I got a feeling that I have to change something on me, because I’m so bored of myself. I decided that from now I start working on my style and I don’t get enough with a simple t-shirt and shorts which is in my way.

IMG_5908IMG_5881IMG_5913IMG_5909IMG_588901IMG_5888IMG_5912IMG_5916IMG_5917IMG_5892

Dress vintage | Oxford shoes ELLE | Hat Romwe | Necklaces Ebay

//

Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy ki tegyem ezt a posztot vagy sem. Egyszerűen nem tudok vele azonosulni. Nem túl gyakran hordok ruhát. Tetszik ez az outfit a bohém beütése miatt, úgy nézek ki benne, mint egy városi tündér, de ennek ellenére nagyon szokatlan. Hiányolok belőle valami extrát. Például egy fekete harisnya fel tudná dobni, de annyira meleg van most már, hogy valószínűleg búcsút kell mondjak a harisnyáknak és zokniknak.

Szomorú dolog ez. Utálom a nyári outfiteket. Annyira unalmasak. Semmi extra, csak egy top és egy rövidnadrág.  Amikor felkeltem és próbáltam kitalálni, hogy mit vegyek fel ma, semmi ötletem sem volt. Szóval magamra kaptam ezt a virágos ruhát, mivel úgy is régen vettem már fel és mikor belenéztem a tükörbe… „Ki ez a lány?”

Anyukám azt mondta nagyon aranyos vagyok benne és a ruha is jól áll rajtam, de hát pont, hogy nem akarok aranyos lenni! Mostanában elkapott egy érzés, hogy valamit változtatnom kéne, mert annyira unom magamat. Eldöntöttem, hogy mostantól nekikezdek és kialakítom végre az igazi stílusomat és nem elégszem meg egy szimpla felsővel és nadrággal, ami az utamba kerül.

You may also like

4 Comments

 1. Nekem tetszik az outfited, szerintem jól áll rajtad ez a ruha. Ugyanakkor viszont megértem, amit írsz, én sokszor érzek ilyet, amikor felveszek egy alig hordott ruhát, hogy nem is én vagyok, nem érzem magam olyan felszabadultnak magam benne.
  S hogy látod, miben szeretnél konkrétan változtatni a stílusodban?

  1. Köszönöm szépen. 🙂
   Csak csiszolni rajta, hogy jobban a sajátomnak érezzem. Igazából a konkrét változás, amiben gondolkodtam, az a hajammal kapcsolatos lenne, mostanában nagyon utálom szerencsétlent. Gondolkodtam rajta, hogy csinálok műrasztát, mert nagyon szeretem a raszta hajakat, de az igazit nem vállalnám be soha, de nem tudom mennyire illene hozzám és hogy a környezetem hogy reagálná le – pl a munkahelyen. Szóval elvetettem az ötletet… Muszáj leszek megbékélni a hajammal. 🙁 😀

 2. Jó lett ez az outfited is, szerintem a kalappal kombinálva így is elég különleges lett. 🙂
  Egy harisnya tényleg fel tudná dobni, talán érdemes ősszel ismét előhúznod ezt a ruhát és akkor egy fekete harisnyával/térdzoknival talán egész máshogy érzed majd az összhatást. Mindenesetre én kíváncsi lennék egy őszi verzióa majd. 🙂
  Csak a nyári outfitjeidben tervezel változást, vagy generálisan a stílusodban? Legyen szép napod: Anna

  1. Köszönöm szépen! Majd ősszel lehet előveszem megint ezt a ruhát, vagy egy hűvösebb nyári napon. 🙂
   Amúgy nem akarom a stílusom megváltoztatni, inkább csak csiszolni rajta, hogy még inkább önmagaménak érezzem. Mostanában olyan érzésem van, hogy megvan már az út, hogy hova akarok menni, de még nem érkeztem meg teljesen. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*