my own fashion rules

Hello girls! Do you have any own fashion rules? Because I have and now, I wanna talk a little about these. I hope that you will like it and if you want, write me your rules in comment. I’m very curious!

//

Hello lányok! Nektek vannak saját divatszabályaitok? Mert nekem vannak és ma erről szeretnék Nektek mesélni egy kicsit. Remélem tetszeni fog és ha szeretnétek, akkor írjátok meg nekem a tiéteket kommentben. Nagyon kíváncsi vagyok rá!

You may also like

8 Comments

 1. Szia!
  Jó kis szabályaid vannak, a “kevesebb több” szabályt én is szoktam alkalmazni, vagyis én is csak egy feltűnőbb darabot veszek fel egy outfithez. Nálam ezen kívül fontos, hogy egy-egy outfitben a színek is harmonizáljanak egymással, erre próbálok nagyon odafigyelni (pl. lila tophoz próbálok lila kiegészítőket felvenni, stb.)

  1. Hát igen, a színek. Az is fontos, bár én amúgy se hordok túl sok színt, ezért ez nem is jutott eszembe. 😀

 2. Nagyon tetszett a videod, ezeket a szabályokat -ha nem is mindet tudatosan- én is szoktam használni. Különösen az utolsó tetszett, hogy ne amiatt hordjak/ne hordjak valamit, mert épp divat, ez szerintem is fontos. Én elsősorban olyan ruhákat hordok, amikben a legjobban érzem magam, nálam az első szabály, hogy csak azt veszem meg, amiben a próbánál is tényleg jól érzem magam, ha egy kicsit is feszengek, inkább nemet mondok rá.
  A videoban mondtad, hogy a combzoknit csak harisnyával szereted hordani. A combzokni-mintás harisnyákat nem próbáltad még? Nekem elég jó tapasztalataim vannak azzal is, nekem bejöttek.
  Andi

  1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! 🙂
   Még mintás harisnyával nem próbáltam, de már régóta tervben van – főképp egy fekete pöttyös harisnyát szeretnék, de nem jutottam még el oda, hogy vegyek is egyet. Mondjuk az is igaz, hogy nem találtam még olyan helyet ahol megéri harisnyát venni. :/ 🙁

 3. Nekem is nagyon-nagyon tetszett a videod, nagyon jól összefoglaltad a stílusszabályaidat, nekem is elsősorban az utolsó volt sokatmondó, elgondolkodtató, nagyon tetszik a hozzáállásod! A leggingekkel kapcsolatban nálam szabály, hogy csak szoknyával szoktam felvenni őket, önmagában soha, az oversize pólókat én annyira nem szeretem.
  Combzoknit én is csak harisnyával szoktam felvenni, ez nálam is így van, ugyanakkor mivel több színben is van térdzoknim (fekete, fehér, szürke), így mindig hozzá passzoló harisnyát veszek. Tényleg, neked van más színű (nem fekete) combzoknid is? Szívesen látnék más színű combzoknis outfitet is tőled!
  Illetve alapszabály nálam, hogy csak egy mintás darabot veszek -pl. vagy a szoknyám mintás/csíkos és a harisnyám egyszínű, vagy a szoknya egyszínű és a harisnya mintás.
  Továbbra is nagy kedvencem a blogod, nagyon jó, hogy ezt ilyen őszintén magadat adva csinálod!
  Legyen szép napod: Anna

  1. Köszönöm szépen. 🙂
   Van egy szürke meg egy sötétkék combzoknim, de a sötétkék az nagyon vastag, kötött anyagból van, szóval azt tényleg csak télen lehet hordani. De általában mindig a feketéket hordom.
   Igen, mintás darabokat én sem szeretek keverni, bár néha jól tud kinézni az is, másnál már láttam, de valahogy magamon akkor sem tudom elképzelni. 😀

 4. Nagyon hasznos volt számomra a video, nagyon jó szempontokat adtál, szuperjól összefoglaltad a lényeget, tapasztalataidat. Nekem még csak most kezd a stílusom kialakulni, még sokat kísérletezgetek, ezért is tetszett nagyon a videod!

  1. Köszönöm szépen! 🙂 Ami azt illeti, sokszor érzem én is azt, hogy el vagyok tévelyedve vagy még abszolút nem ott járok a saját stílusom kialakításában, mint ahol kéne/akarok. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*