don’t afraid of the leopards

Not so long ago, I was really afraid of the animals pattern. I thought these are too vulgar. I couldn’t imagine that one day, I will wear a leopard pattern skirt. And now, it happened. I’ve mentioned before, that I really like to stretch out boundaries. I think, we have to face with our fears that we can defeat them. Wear a new clothes, it doesn’t sound a big deal, but you know, everything starts with a small step. Today, you just pick up something what you never dared to wear and tomorrow, you will kill your demons. I always say: accept yourself, but it doesn’t mean that accept your fears. Fear kill people, never forget this.
IMG_5502varr

IMG_5503varr

IMG_5507varr

IMG_5501varr

IMG_5516

IMG_5518

IMG_5522

IMG_5524

IMG_5527

T-shirt System of a Down || Leopard skirt H&M || Black shirt secondhand || Oxford shoes ELLE

//

Nem is olyan régen még ódzkodtam az állatmintás cuccoktól. Úgy gondoltam, hogy ezek túlságosan is vulgárisak. El sem tudtam képzelni, hogy egy nap leopárdmintás szoknyát fogok viselni. És most, mégis megtörtént. Már említettem korábban, hogy szeretem feszegetni a határokat. Úgy hiszem, szembe kell néznünk a saját félelmeinkkel ahhoz, hogy le tudjuk győzni őket. Valami teljesen új és szokatlan ruhát, nem hangzik valami nagy dolognak, de hát tudod, minden út egy kis lépéssel kezdődik. Ma még csak magadra veszel valami olyat, amihez eddig nem volt bátorságod, holnap pedig a harcba szállsz a démonjaiddal. Mindig azt mondom: fogadd el magad, de ez nem azt jelenti, hogy fogadd el a félelmeidet. A félelem megöli az embert, ezt sose feledd!

You may also like

4 Comments

  1. Alapból én se vagyok oda az állatmintás ruhákért, de ez a szoknya nagyon jól áll rajtad, tetszik! Az egész outfiteddel nagyon jól harmonizál szerintem a szoknya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*