the attempts improve you

When I look into the mirror, I always ask myself: who am I and who do I wanna be? People around me see the same girl who I see? Probably not. They don’t feel my feelings, they don’t hear my thoughts, they don’t know my past. They don’t know me truly. Nobody. And sometimes I feel that I don’t know myself either. I always try to be strong and brave, but the true is that I’m so weak and I’m afraid. I would like to talk with my future self and I would like to ask her, is it worth? Is it worth trying?

But would it be right if I knew my future? I have chosen wortly so many times and after I realised that the nice things wouldn’t have happened later if I didn’t make that mistake. I know that I’ll go somewhere in the future – I don’t know where yet – but first I have to go a long way. There’s no such thing as wasted time, because even if it won’t be like you want, you will be more and you will learn a lot. The attempts improve you. That is what you have to make aware in yourself.

IMG_4991

IMG_4992

IMG_4995

IMG_5002

IMG_5004

IMG_5008

IMG_5012

IMG_5013

T-shirt – C&A || Shorts – George || Thigh socks – H&M || Creepers – Boohoo

//

Amikor belenézek a tükörbe, mindig megkérdezem magamtól: ki vagyok én és kivé akarok válni? Az emberek körülöttem ugyan azt a lányt látják, mint akit én látok? Valószínűleg nem. Ők nem érzik azt, amit én érzek, ők nem hallják az én gondolataim, ők nem ismerik a múltam. Nem ismernek engem sem igazán. Senki. És néha úgy érzem, én sem ismerem saját magam. Mindig arra törekszem, hogy erős és bátor legyek, de az igazság az, hogy gyenge vagyok és rettentőmód félek. Szívesen leülnék beszélgetni a jövőbeli énemmel, hogy megkérdezzem tőle, megéri? Megéri egyáltalán próbálkozni?

De jó lenne-e az, ha ismerném a jövőm? Mennyiszer volt már, hogy rosszul választottam, viszont később el kellett ismernem, hogy a jó dolgok, amik ezután történtek, nem valósultak volna meg, ha nem követem el azt a bizonyos hibát. Eljutok majd valahova a jövőben – még nem tudom egyenlőre, hogy hova – de elsőnek még ezt a hosszú utat kell végig járnom. Olyan, hogy elvesztegetett idő, nem létezik, hiszen még ha nem is úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt te szeretnéd, több leszel tőlük és sokat tanulsz belőlük. A próbálkozások csak jobbá tesznek téged. Ez az, amit magadban tudatosítanod kell.

You may also like

6 Comments

 1. Ez az outfited is nagyon tetszik, szuper lett, az első szó, amire asszociáltam, amikor megláttam: vagány. 🙂 Jó az oversize pólód.
  Hát igen, abban teljesen egyetértek, hogy nincs elvesztegetett idő, hogy ha az ember nem indul egy bizonyos úton -ami lehet, hogy nem is lesz a legsikeresebb- akkor sose tud előrébb jutni.

  1. Köszönöm szépen! 🙂
   Igen. Elég negatív hangulatomban voltam, amikor írtam a szöveget, kicsit kellett egy kis biztatás magamnak is. 😀

 2. Nagyon csini lett ez az outfited is, ehhez a változékony tavaszi időjáráshoz jól passzol. Az overknee zokni továbbra is nagy kedvenc nekem is, s neked is szuperül áll.
  Nagyon jó dolgokat írtál! Én magamról tudom, hogy csak az az elvesztegetett idő számomra, amikor egyhelyben állok, tétovázok, s nem indulok el egy kitűzött cél felé. Amúgy tényleg így van, ahogy írod, hogy -bár a végeredményt előre nem tudjuk sokszor- a próbálkozások csak jobbá tesznek. S amúgy a kevésbé sikeres dolgainkból is rengeteget tanulhatunk, s ezek is kitartóbbá, szilárdabbá tudnak tenni.
  Legyen szép napod: Anna

  1. Köszönöm szépen! 🙂
   Igen, csak nehéz ezt erősíteni magadban, de azért igyekszem én is pozitív maradni. Már amennyire tőlem telik. 😀

 3. Már pár hónapja olvasom a blogodat, nagyon tetszik a stílusod, az pedig különösen is, hogy az outfitek mellett komoly, érdekes témákat is felhozol, s azokról is elmondod a meglátásaidat, tapasztalataidat.
  Ez az outfited tetszik nekem a legjobban az eddigiek közül: laza, könnyed, tavaszias, egyszerű, de mégis különleges. A cipőd tetszik a legjobban, csini! A térdzoknit én is szeretem tavasszal hordani, szerintem tök praktikus: hűvösebb idő esetén térd fölé lehet húzni, melegebb idő esetén térd alá vagy könnyű teljesen levenni.
  Várom az új posztjaidat is, csak így tovább a bloggal! 🙂

  1. Örülök neki, hogy ide találtál, annak meg csak még jobban, hogy tetszik is az, amit csinálok. 🙂
   Igyekszem kicsit valami pluszt vinni az outfit képek mellé, de azt sem szeretném, hogy a csacsogás elnyomja a képeket. 😀 A kifejtősebb témákat inkább videókra tartogatom. De nagyon sok dolog foglalkoztat, amiről szeretnék beszélni. Annak csak örülök, ha van is, aki meghallgatja. 🙂 Remélem még visszatérsz a jövőben is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*