break it apart

Hello girls! I really like to pair with each other different styles. The grunge is my favorite, but sometimes, it’s a good idea to spice up with few bohemian accessories. For example a big, black hat and very long cardigan. This look is vibrating and attracts the gaze, but not because it’s too ostentatious. It’s special, but feminine at the same time. I can’t get enough of it.

The Iron Maiden shirt reminds me, who I’m truly. It shows my dark and hard side, but on the other hand, there are the hat and the platform high heels and it recalls my feminine energy. Perfect couple.


IMG_5474

IMG_5476

IMG_5478

IMG_5479

IMG_5481

IMG_5482

IMG_5483

IMG_5489

//

Hello lányok! Kifejezetten szeretek különböző stílusokat összepárosítani egymással. A ‘grunge’ a kedvencem, de néha jó egy kicsit feldobni egy pár bohém stílusú kiegészítővel. Mint például egy nagy, fekete kalap és egy jó hosszú kardigán. Ez az összeállítás csak úgy vibrál és vonzza a tekintetet, de nem azért, mert túl hivalkodó lenne. Különleges, de egyben nőies is. Én nem tudok vele betelni.

Az Iron Maiden-es felsó emlékeztet arra, ki is vagyok valójában. Megmutatja a sötét és kemény oldalam, de másrészről ott van a kalap és a platformos magassarkú, ami pedig előhívja belőlem a nőies energiám. Tökéletes páros.

You may also like

6 Comments

  1. Hú, ez az outfited is nagyon-nagyon csini lett. A kardigán tényleg hihetetlenül feldobja az egész szettedet, ezt kombinálhatnád gyakrabban is. A kalap is szuper ötlet volt.

    1. Ezen amúgy mindig elgondolkodom, hogy vajon baj-e, ha egy ruha darabot többször is felhasználok outfithez. Hogy mások inkább több és újabb dolgokat látnának vagy jó-e az, ha más kontextusban is bemutatom ugyan azt az egy darabot. Még nem találtam meg az ideális megoldást. 😀

  2. Wow, nagyon tetszik nekem is ez a szetted, fantasztikusan nézel ki benne. A kardigán szerintem is nagyon feldobja az egész outfitedet, szuper ötlet volt ezzel kombinálni. Olvasva a fenti kommentet engem amúgy nem zavar, ha egy-egy darabot több különböző outfitben is bemutatsz, ezt a kardigánt pl. még szívesen látnám más kombinációkban is.
    Legyen szép napod: Anna

    1. Ó szerintem az is nagyon jó, ha új darabokat mutatsz be, de az is, ha egy-egy darabot több változatban mutatsz be, vagy akár a kettőt vegyíted (pl. egy új szoknyát mutatsz be a már látott kardigánnal…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*