back to the black

Hello girls! Today I make a little bit extreme outfit for you. I haven’t worn thigh socks since my street incident, so this was a really bizarre feeling now. My paranoia came back. I felt that everyone was looking at me and judging me. I have to build back what torn into pieces.

By the way, at this time, I didn’t wear makeup either, because when I woke up, I was very tired. I just don’t understand how do the other people always looking perfectly? I promised myself, that I will go to the street only if I’m in good shape, but after I realised, this is sickly.

Not the makeup and not my outfit determine who I’m. I’m the same girl too, if I haven’t enough power to put on makeup or something like that. This is a bullshit as well, that a fashion blogger has to look perfectly all the time. We are human beings too. We have some mistakes too. I dont`twanna teach you that if you`re acting, people will love you better. I wanna teach you to accept yourself.

IMG_5451

IMG_5455

IMG_5456

IMG_5460

IMG_5461varr

IMG_5463

IMG_5469

//

Hello lányok! Ma egy kicsit extrémebb outfitet készítettem nektek. Az utcai incidensem óta nem volt rajtam comb zokni, szóval elég bizarr élmény volt most ez számomra. Visszatért a paranoiám. Folyton azt éreztem, hogy az emberek bámulnak és ítélkeznek. Azt hiszem, mindent újra kell építenem, ami megtört benne.

Mellesleg, most még sminket sem viseltem, mert amikor felkeltem, túl fáradtnak éreztem magam. Egyszerűen nem értem, hogy más emberek hogy képesek arra, hogy mindig tökéletesen nézzenek ki? Megfogadtam, hogy csak a legjobb formámban vagyok hajélandó utcára menni, de aztán rájöttem, hogy ez beteges.

Nem a smink és nem az outfitem határozza meg, hogy ki vagyok. Ugyan az a lány maradok akkor is, ha nincs elég erőm kisminkelni magamat. Azt is egy nagy baromságnak tartom, hogy egy fashion blogger mindig legyen a toppon. Mi is emberekből vagyunk. Nekünk is vannak hibáink. Nem arra akarlak tanítani titeket, hogy folyton játsszátok meg magatokat, hogy az emberek szeressenek benneteket. Én arra szeretnélek tanítani, hogy fogadd el önmagad.

You may also like

8 Comments

 1. With makeup or not, I still believe that we are all beautiful in our own way and those judgemental people are just insecure and not confident with their beauty. I only wear makeup when I’m in the mood haha. By the way, love those combat boots! What brand are those? hihi.

  xoxo,
  Rets
  retlync.wordpress.com

  1. I totally agree with you. 🙂
   I haven’t got any idea what brand are these boots, because I bought it from a thrift shop. :”D Sorry.

 2. Nekem nagyon tetszik a mai outfited, az utóbbiak közül szerintem ez a legjobb. 🙂
  Én neked köszönhetően tudom egyre inkább megélni mostanában, hogy nem az emberek véleménye számít a legjobban, ne nekik akarjak megfelelni, hanem saját magam legyek. Ugye írtam nemrég ide, hogy a combzoknit kipróbálva elég jó élményben volt részem, s ez tök nagy pluszt adott az utóbbi napokban.
  Most egyáltalán nem érezted magad jól ebben az outfitben, vagy csak a környező emberek miatt volt rossz érzés benned? Hogy látod, szerinted el fog múlni ez a rossz érzésed, vagy emiatt nem nagyon fogsz már hordani combzoknit?

  1. Csak a legutóbbi esemény miatt éreztem magam rosszul, meg amúgy is elég érzékeny állapotomban voltam, szóval az sem segített a dolgon. 🙂 De nem tervezek lemondani erről a ruhadarabról csak emiatt. Fogom még hordani, mivel az egyik kedvencem. 😀

 3. A postod utolsó két mondata miatt voltál már eddig is nekem a kedvenc fashion-bloggerem, nagyon szeretem benned azt, hogy őszinte vagy, s tényleg magadat adod, mind az írásaidban, videoidban, mind az outfitjeidben is.
  Jól nézel ki smink nélkül is, nem ez a lényeg nekünk, olvasóknak szerintem, hanem tényleg ez, hogy egy őszinte, nem megjátszott lányt látunk. 🙂
  Nagyon tetszik nekem is az outfited, csini vagy, a combzokni továbbra is nagyon jól áll neked. Bár persze érthető, hogy a múltkori eset után most nehezebb lehetett felvenni. Azért remélem, még látunk ennek ellenére is combzoknis outfiteket tőled, ugye? 🙂

  1. Köszönöm szépen, ez most nagyon jól esett, megalapozta a napomat. 🙂 <3
   Persze, biztos fogom még - már van is egy másik ilyen outfit a tarsolyomban. 😀

 4. Nekem is nagyon bejön ez az outfited, nagyon jól passzolnak egymáshoz a darabok! Szerintem így természetes módon, smink nélkül is nagyon jól nézel ki, nem feltétlenül kell mindig sminket viselni. S valóban az a legfontosabb, hogy az ember elfogadja önmagát. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*