why do we fall?

T-shirt – TAKKO fashion
Shirt – secondhand
Leggings – BOOHOO
Boots – secondhand

Hello girls! Here I’m – again. A lot has happened this week. I’ve reached the finals in the National Student Conference. This is the biggest race among university students, so this is a really big deal to me. The finals will be next week, so I’m very excited, because I will spend a whole week in Budapest.

Altough I don’t have lot of time I try to stay active on my blog. Now, I’ve made a little bit different outfit than previously. It’s so colorful – compared to me. I got this t-shirt from my boyfriend and I really love it because of its pattern. Batman is one of my favorite superhero. He taught me that „Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.” 🙂

IMG_5171   IMG_5179

IMG_5182

IMG_5194

IMG_5196

IMG_5197

IMG_5199

IMG_5205

IMG_5211

IMG_5212

IMG_5213

IMG_5220

//

Hello lányok! Itt vagyok – ismét. A héten nagyon sok minden történt velem. Bejutottam az OTDK döntőjébe. Ez a legnagyobb verseny az egyetemek körében, tehát ez elég nagy dolog most számomra. Jövőhéten lesz a döntő, szóval egy teljes hetet fogok Budapesten tölteni.

Mellesleg, igyekszem aktívnak maradni, annak ellenére, hogy nincs valami sok időm. Most egy kicsit eltérő outfitet hoztam nektek, mint eddig. Elég színes – magamhoz képest. Ezt a pólót még a barátomtól kaptam és imádom, leginkább a mintája miatt. Batman az egyik kedvenc szuperhősöm. Ő tanította meg nekem, hogy “miért zuhanunk a mélybe? – Hogy megtanuljunk kimászni belőle.”

You may also like

10 Comments

 1. Gratulálok az OTDK-hoz, sok sikert a döntőhöz! Mi a témád?
  Tetszik az outfited, különösen ez a színes leggings!

  1. Köszönöm szépen! 🙂
   A témám a nők helyzete az államszocializmusban, azon is belül a nemi erőszak kérdésköre. Az egész dolgozatomat pedig egy irodalmi műre építettem rá, ami egész pontosan Sofi Oksanen Tisztogatás című regénye. Már most félek mi mindent fogok kapni ezért a döntőben. 😀 De remélem állom a sarat majd.

 2. Szia! Király outfit – mint általában -, de én hiányolom a személyesebb postokat, vagy akár társadalmi témájúakat; szívesen olvasnám egy korombeli politológus-hallgató véleményét a CEU-ügyről, vagy bármilyen aktualitásról; úgy, mint mikor még a hőseidet ölted. 🙁

  1. Szia. Örülök neki, hogy tetszik.
   Személyesebb témákat videóban tervezek majd, nem írásban. 🙂
   Politikai kérdésről pedig direkt nem írok, mivel egy ez olyan platform, ahova ezt egyáltalán nem akarom behozni. Nekem ezzel a bloggal az a célom, hogy inspiráljak embereket, ne pedig hogy vitákat és háborút robbantsak ki különböző politikai kérdések mentén. 😀

 3. Nagyon szuper lett ez az outfited is, a színes leggings ad egy pluszt a szettednek.
  Gratulálok én is az OTDK-hoz, sok sikert a döntőben! Melyik nap kell majd előadjál? Nagyon érdekes témát választottál, remélem jól sikerül minden!
  Esetleg majd a blogon szívesen olvasnék egy rövid képes/outfites élménybeszámolót a budapesti napjaidról, ha majd lesz időd.

  1. Köszönöm szépen! 🙂 Amúgy ma adtam elő, szerdán.
   Képes beszámolót pedig tervezek – ha sikerül összehozni. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*