here comes the sun

T-shirt – River Island
Jeans – secondhand
Fishnet – Maya
Shoes – ELLE
Sunglasses – Ebay

Sorry, but I can’t get bored of these fishnet outfits. I think this will be one of my favorite trends in 2017. It’s super sexy and you can easily spice up your look with it. If you are shy and don’t dare wearing it, because it’s too extreme, this solution will be perfect for you. Wear it with jeans and a crop top. Guaranteed success!

Finally, the sun has come out, so I took my favorite sunglasses. I really like this retro style. But yeah, it seems that it’s only the beginning of spring. I’m as white as snow. Me and my skin really miss the summer sunshine.

IMG_4689

IMG_4688  IMG_4690

IMG_4714

IMG_4697  IMG_4719

IMG_4720

IMG_4722

IMG_4737

IMG_4744

//

Sajnálom, de egyszerűen nem tudom megunni ezeket a neccharisnyás outfiteket. Szerintem ez lesz az egyik kedvenc trendem 2017-ben. Szuper szexi és könnyedén fel tudod többni vele bármelyik ruha összeállításodat. Ha viszont túlzottan szégyellős vagy és nem mered utcára felvenni, mert túl extrémnek találod, akkor ez a megoldás tökéletes lesz számodra is: kombináld fekete farmerral és egy crop toppal.Garantált siker!

Végre, a nap is előbújt és én már elő is kerestem a kedvenc napszemüvegemet. Imádom ezt a retro stílust. De igen, eléggé látszik, hogy még csak tavasz elején járunk, olyan fehér vagyok, mint a hó. Én és már a bőröm is nagy hiányoljuk a nyári napsütést.

You may also like

4 Comments

    1. I hope it too, because I have lots of outfit plans with it.
      By the way, I’m glad you like this look. 🙂 Thank you so much!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*