wear red if you’re a redhead

Shirt – vintage
T-shirt – KORN
Leggings – internacionale
Socks – H&M
Boots – vintage

Here is a new outfit post. Finally, the spring is coming soon. I can’t wait it! I get bored of the winter outfits. Always the same: big coats. From now on, I want to make more colorful outfits. I know that it’s an old rule, that you shouldn’t wear red if you have red hair, but I think it’s bullshit. I don’t really care about it, because I think no rules in real fashion. You can wear anything what you want and what you feel comfortable. There is only one important thing: be yourself.

IMG_4554

IMG_4568

IMG_4545

IMG_4559

IMG_4576

IMG_4543

IMG_4561

IMG_4563

IMG_4550

IMG_4570

IMG_4546

IMG_4577       IMG_4585

IMG_4588  IMG_4596

IMG_4589

IMG_4601

//

Itt is van az új outfit poszt. A tavasz is közeledik már, végre. Alig várom! Már nagyon elegem van a téli outfitekből. Mindig ugyan az: nagy kabátban. Mostantól szeretnék több színes ruhaösszeállítást is készíteni. Tudom, hogy a régi szabály szerint nem szabadna pirosat hordani, ha vörös a hajad, de szerintem ez marhaság. Nem nagyon érdekel, mert véleményem szerint az igazi divatban nincsenek szabályok. Bármit viselhetsz, amit csak akarsz és amit komfortosnak érzel. Az egyetlen fontos dolog: légy önmagad.

You may also like

8 Comments

 1. Nekem nagyon tetszik ez a szetted, szerintem nagyon stílusos lett, jól passzolnak a színek egymáshoz! Alig várom én is a tavaszt. Milyen tavaszi outfiteket tervezel?

  1. Köszönöm szépen! 🙂
   Elsőnek is tényleg próbálok több színt bele vinni majd a szettjeimbe, mert az utóbbi időben nagyon beszürkültem. Illetve szeretnék minél több szoknyát és ruhát hordani. Jobban szeretem őket, mint a nadrágokat. 🙂

 2. Hello 🙂
  Szerintem is jól sikerült ez az outfited, csini vagy benne! A tavaszi szoknyás outfiteket már alig várom, a jó időben sokszor veszek fel én is ruhákat. A mindennapokban milyen sűrűn hordasz szokyákat?
  Minden jót: Andi

  1. Köszönöm szépen! 🙂
   Ruhát többet hordok, mint szoknyát. Abból nincs is túl sok, most kezdtem rájuk vadászni. Viszont melegben – főleg nyáron – inkább szoknyát, ruhát veszek fel mindig, mert szerintem sokkal kényelmesebb és szellősebb is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*