longing of the heart

Shirt – Iron Maiden
Cardigan – Vintage
Short – DIY
Tights socks – H&M
Boots – Romwe

Hello everyone! Here’s a new outfit post. I’m in love with this look, because it’s sooo me. For a long time I hated myself, because I always had bad feelings if I looked into the mirror, as if I was a different person. However now I look like I’ve always wanted to.

I have lot of plans in my head with the blog. I would like to do more videos – and more creative videos. Maybe some lookbook video, but those will have some stories. Do you like these videos?

Now, here’s the first. It’s about the longing. This is a real actual theme for me, because I’m not happy here. I’m studying something what I don’t really care about and I’m bored of my city. I want to move, start a new life, start doing what I actually want.

Yeah, I always write that, but I never mentioned what is it. What’s my big dream? I don’t speak about it, because I always speak, but I never do anything for it. So now, I would like to do it the opposite way. I do what I have to do, but never speak about it. I will tell you everything, when it is time.

IMG_4379

IMG_4403

IMG_4380

IMG_4383

IMG_4387  IMG_4406  IMG_4409  IMG_4374

IMG_4386

IMG_4398

IMG_4389

IMG_4391

IMG_4411

//

Hello mindenki! Itt az új outfit poszt. Nekem sikerült totálisan beleszeretnem ebbe a ruhaösszeállításba, mert ez most tényleg teljes mértékben Én vagyok. Régebben mindig utáltam magam, mindig rossz érzés fogott el, ha tükörbe néztem, mintha egy idegen tekintene rám vissza. Viszont most végre úgy nézek ki, ahogy mindig is szerettem volna.

Nagyon sok terv és ötlet van most a fejemben a bloggal kapcsolatban. Több videót is szeretnék csinálni – és sokkar kreatívabb videókat, mint eddig. Esetleg több lookbook videót is, aminek saját történetük lenne. Ti mit szóltok hozzá, tetszene Nektek az ilyen fajta lookbook videó?

Nos, itt is van az első. Ez most az elvágyódásról szól. Ez egy elég aktuális téma számomra, mivel nem igazán érzem magam most boldognak a jelen helyzetemben. Valami olyat tanulok, ami már egyáltalán nem érdekel és a városomat is rettentőmód unom. El szeretnék már költözni, új életet kezdeni és belekezdeni végre abba, amit valójában csinálni akarok.

Igen, mindig ezt írom, de sose mondom meg pontosan, hogy mégis mi az a valami. Mi az én nagy álmom? Nem beszélek róla, mivel én általában mindig csak beszélni szoktam, aztán sosem teszek semmit az ügy érdekében. Most viszont pont fordítva szeretném. Megtenni érte mindent, amit csak tudok, de soha se beszélni róla. De ígérem, mindent elmondok Nektek (is), ha eljön az ideje.

You may also like

8 Comments

  1. Nagyon csini lett ez az outfited (is). A lookbook video is szuper lett, nekem nagyon bejönnek a hasonló tematikus outfit videok, én szívesen látnék még ilyeneket tőled. Akár kicsit vidámabb témában is. 🙂
    Minden jót: Andi

    1. Köszönöm szépen. Még nagyon sok ötletem van hasonló videókhoz. Próbálok majd vidámabb dolgot is összehozni. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*