how I style / blue blazer

Hello everyone! Today I made a new outfit video to show you how I style this blue blazer in three different ways. I bought this blazer from a thrift shop a long time ago, but I’ve totally forgotten about it. I found it at the bottom of my closet and I don’t know why I haven’t wear it, because it looks great. I got inspirated and I made a video.

I’m thinking about a project and I would like to do more ’How I style’ videos. What do you think: do you like these videos?

IMG_4246

IMG_4250

//

Hello mindenki! Ma egy új videóval készültem, ahol megmutatom nektek, amiben három különböző outfittet mutatok meg nektek, viszont mindegyikben van egy közös pont, a kék blézer. Ezt a blézert még egy turkálóból szereztem be még nagyon régen és aztán jól meg is feledkeztem róla. Most viszont rábukkantam a szekrényem alján és értetlenül álltam a tény előtt, hogy miért nem hordtam én ezt a darabot soha, hiszen tök jól néz ki!? Viszont ez a blazer megihletett és úgy éreztem ez megérdemel egy külön videót.

Azon gondolkodom, hogy indítok egy külön rovatot, aminek a keretein belül több ilyen ‘How I style’ videót készítek. Ti mit gondoltok erről, szeretitek az ilyen videókat?

You may also like

10 Comments

  1. You look fantastic. Blazer is usually very elegant piece of clothing, but you made it more in “grunge style”(which is my favourite). I like hat as well:)

    1. I’m not too elegant girl, but I really love the blazers, because they have many options. The grunge style is my favorite too. 🙂 I think this is more than a fashion style. It’s a lifestyle, I guess.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*