let the storm descend upon you

Blazer – Vintage
Shirt – Vintage
T-shirt – AVANTASIA
Jeans – C&A
Boots – Catwalk

Hello everyone! Here’s a new outfit. This look means a lot too me, because I am wearing my favorite band’s t-shirt, which I bought at a gig. This was the first – and I hope not the last – time when I saw them live.

Sometimes I tried to imagine what would be my reaction if I got the news that they come to my country. Finally, I could experience it, but there weren’t any squealing and jumping around. Partly because it’s not my style, also I was at an university lecture, but of course I was really-really happy!

Long time ago, my brother told me by the time I grow up every good band will be disbanded. I just hoped that he was wrong.

Now I’m an adult, but I’ve seen only a few bands – and only one of my favorite foreign bands – so I have to be quick! This summer one of my another favorite band, System of a Down will come near me. This will be an obligatory summer program. I can’t wait for it!

Unfortunatly, I don’t listen to Hungarians bands too much, so my favorites live far away from me and they never come here. Yah, this country is invisible for some reason.

I think the Germans and the northerners are the best at metal music. Okay, I’m just kidding, but the truth is that I’m always listening only German, Swedish, Finnish bands… but I’m sure there are other good ones. If somebody knows something good, tell me!

By the way, I know almost all of them from my brother. Yes, he has a really good taste in music. I think if he wasn’t there, I’d have ended up listening pop and dubstep music too, but fortunately it didn’ happen. 🙂

IMG_4060

IMG_4034

IMG_4037  IMG_4044

IMG_4054

IMG_4046    IMG_4067

IMG_4045varr

//

Hello mindenki! Itt egy újabb outfit poszt. Ez a ruha összeállítás most tényleg sokat jelent nekem, mivel épp a kedvenc bandám pólója van rajtam, amit még az egyik koncertjükön szereztem be.  Ez volt az első alkalom – és remélem azért nem az utolsó – amikor élőben is láthattam őket.

Olykor próbáltam elképzelni, hogy miképpen is reagálnék arra, ha hírt kapnék afelől, hogy a hazánkba jönnek. Végül is, nem kellett tovább álmodoznom, mert végre megtapasztalhattam élőben is ezt a csodás érzést. Viszont a sikítozás és az ugrabugrálás elmaradt – egyrészt mert ez amúgy sem az én stílusom, másrészt meg mert épp az egyik egyetemi előadásomon ültem. De természetesen ennek ellenére még nagyon-nagyon boldog voltam.

Még régebben egyszer azt mondta a bátyám, hogy mire én felnövök, addigra már minden jó banda fel fog oszlani. Csak reménykedtem benne, hogy téved.

Mostanra már felnőttem, de még csak pár bandát – és csupán csak egyetlen külföldi bandát láttam a kedvenceim közül, szóval bele kell húznom. Idén nyáron jön egy másik számomra nagy favorit, a System of a Down a közelbe, szóval ez kötelező nyári program lesz. Már alig várom!

Sajnálatos módon nem nagyon hallgatok magyar zenészeket, az összes általam preferált banda igen messze van tőlem és szinte soha nem jönnek ide. Hát ja, Magyarország valami rejtélyes okból kifolyólag teljesen láthatatlan.

Szerintem amúgy a németek és az északiak értik igazán, hogy mi is az a metál zene. Oké, csak viccelek, de igazából én szinte tényleg csak német, svéd és finn bandákat hallgatok… De biztos vagyok benne, hogy sok más jó banda van még ezeken kívül. Ha valaki ismer pár jót, ne tartsa magában!

Amúgy, én szinte mindegyiket a bátyámtól ismerem. Igen, elég jó zenei ízlése van. Szerintem, ha ő nem lett volna, akkor most én is popzenét és dubstepet hallgatnék, de hát szerencsére ez nem történt meg. 🙂

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*