merry merry winterberry!

Hello everybody! Today I’m gonna show you my Christmas present from myself. 🙂 I’ve been dreaming about an EOS lip balm for a long time, and now finally I’ve bought it. Moreover this is a winter limited edition collection with a vanilla bean and a winterberry bean. I will be honest: I couldn’t imagine how the winterberry will taste like, but I fell in love with it at the first time, when I tried it.

I know, lot of people hate the EOS, because it’s too expensive – in my country it’s almost $8! – but the negative comments such as it isn’t good for anything or you just waste your money buying it, aren’t true.

I’m so happy that I didn’t listen to the haters and now I’m the happiest person in the world! Okay, it’s a bit overkill, but really, I’ve dreamed about it for a long time and finally, it’s mine!

My lips are softer and healthier than ever before and now, in the middle of the winter it’s really important to take care of our lips. And the best of all: my lips are as sweet as candies.

So girls, if you want to try this lip balm, I wholeheartedly recommend it!

img_4122

img_4129

img_4132

img_4116

img_4115

    img_4153

img_4158

//

Hello mindenki! Ma megmutatom nektek a karácsonyi ajándékomat, amit magamtól kaptam. 🙂 Már nagyon régóta álmodoztam egy EOS ajakbalzsamról és most végre megvettem. Ráadásul ez egy téli limitált kiadású kollekció, ami egy vanília ízű és egy fagyal ízű ajakbalzsamot tartalmazott. Őszinte leszek: elképzelésem sem volt róla, hogy milyen íze lehet a fagyalnak, de már az első alkalommal beleszerettem, amikor kipróbáltam.

Tudom, hogy nagyon sok ember utálja az EOS termékeket, mert túl drágák – nálunk majdnem 2500 forintért adják – de a sok negatív megjegyzés, hogy semmire sem jó és csak pénzkidobás az egész, egyáltalán nem igaz.

Nagyon örülök neki, hogy nem hallgattam a sok gyűlölködőre és most én vagyok a világ legboldogabb embere! Na jó, igen, ez egy kicsit túlzás volt, de tényleg, nagyon régóta vágytam már rá és most végre az enyém!

Az ajkaim sokkal puhábbak és egészségesebbek, mint valaha. Az ajakápolásra így a tél kellős közepén pedig amúgy is nagyon oda kell figyelni.  És a legjobb az egészben mégis az, hogy az ajkaim cukorka ízük lesz tőle.

Szóval csajok, ha azon gondolkodtok, hogy kipróbáljátok ezeket az ajakbalzsamokat, én bátran ajánlom!

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*