dreaming of a white Christmas

If I had to choose a favorite season I couldn’t. I love winter, because of Christmas, the New Year’s Eve and everything is so beatiful when it’s snowing – but it’s rare here nowdays. I hope we will have a white Christmas this year, because it has been snowing yesterday. Hopefully it’ll last till Christmas! I remember when I was a kid we had white Christmas almost every year, but by now I can hardly remember the city with snow. It has been too long.

 At least now I could take real winter outfit photos with white and snowy trees in the background. This look is how I look typically. I wear a band t-shirt with a white skirt – it’s an unsual look, but I really like it. The coat is new, I ordered it from Romwe. It was my first order, but not the last, I think. When I saw the package at the first moment I was scared, because it was so small that I was afraid that the coat will be too thin and I will be cold when I wear it, but no. It’s so warm and soft, I’m totally satisfied.

I always wanted a fur coat and I’m in love with my new winter coat. Wearing it I feel like a diva. Do you like the fur coats?

img_3649

img_3650

img_3668

img_3652varr

img_3665varr

img_3653varr

//

Ha kedvenc évszakot kéne választanom, nem tudnék. Szeretem a telet a karácsony és a szilveszter miatt, meg mert minden olyan szép ilyenkor, ha leesik a hó – de hát ez elég ritka manapság. Remélem idén végre fehérkarácsonyunk lesz, mivel tegnap esett a hó. Hátha megmarad karácsonyig! Emlékszem, amikor még kicsi voltam szinte minden évben fehérkarácsonyunk volt, de most… Már lassan nem is emlékszem milyen a város, mikor hó fed mindent. Olyan régen volt már.

De most végre tudtam nektek készíteni pár igazi téli otufti fotót háttérben fehér, havas fákkal. Ez most tipikusan én vagyok. Bandás póló egy fehér inggel – nem épp a legmindennapibb összeállítás, de nekem nagyon tetszik. A kabát még új, a Romwe-ről rendeltem. Ez volt az első alkalom, hogy onnan vásároltam, de szerintem nem is az utolsó. Amikor megérkezett a csomag nagyon megijedtem, mert első ránézésre elég kicsinek tűnt és féltem, hogy nagyon vékony lesz a kabát és fázni fogok benne, de szerencsére nem. Meleg és nagyon puha, szóval teljesen meg vagyok vele elégedve.

Mindig is vágytam egy szőrmekabátra, szóval most sikerült teljesen beleszeretnem ebbe a darabba. Úgy érzem magam benne, mint egy igazi díva. Nektek mi a véleményetek: tetszenek a szőrmék?

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*