already christmas in London

We went to the UK for a few days to visit my brother, who has been living there for a year with his family. I was very excited, because I have never flew before and I have never been in London before… Leeds and Castleford, where my brother lives, was beatiful. I loved it. I could spend more time there, I am really sorry we were there only for one weekend.

It is unbelievable, but Leeds is already getting ready for Christmas. They got lights and decoration everywhere, especially in the market, which was wonderful. Some say they are crazy to dress the city up for Christmas this early, but I don’t mind it, because Christmas is my favourite holiday. We drank hot chocolate and walked among the people, I got in the mood instantly and now I can’t wait for Christmas.

London. It’s a beatiful city, but it’s not for me. Too big, too crowded. I know lots of people wish to be there, but I am not one of them. If I must choose a foreign city it would be Amsterdam. That’s my true love and I think even if I travelled to everywhere in the world it would not change. So sorry London, but my heart is already taken!

I don’t walk too much, instead made a little photo diary for you about my trip. I hope you like it!

//

Kiutaztam Angliába pár napra, hogy meglátogassam a bátyámat, aki már egy éve kint él a családjával. Nagyon izgatott voltam, mert még soha sem repültem és soha nem jártam Londonban ezelőtt… szóval túl sok új volt ez egyszerre. Leeds és Caselford, ahol bátyámék laknak, gyönyörű volt. Imádtam. Jó lett volna több időt ott tölteni. Sajnálom, hogy csak egy hétvégére tudtunk maradni.

Hihetetlen, de Leeds már most elkezdett készülődni a karácsonyra. Kivilágították a várost, már mindent feldíszítettek és már a karácsonyi vásárt is megnyitották, ami mellesleg csodálatos volt. Lehet, hogy őrültség már ilyen hamar ünnepi hangulatba öltöztetni az egész várost, de én egyáltalán nem bántam, mivel karácsony a kedvenc ünnepem. Forró csokiztunk, amíg körbejártuk a vásárt. Teljesen magával ragadott az ünnepi hangulat, már alig várom a karácsonyt!

London. Csodaszép város, de nem nekem való. Túl nagy, túl zsúfolt. Tudom, hogy sok ember szeretne ott élni, de én egyáltalán nem tartozom közéjük. Ha nekem kéne választanom egy külföldi várost, akkor biztos Amszterdam lenne az. Nekem ő az igaz szerelmem és utazhatok bárhová, ez nem fog megváltozni. Szóval bocsi London, de az én szívem már foglalt.

De nem szeretnék túl sokat fecsegni, inkább készítettem nektek egy fotós beszámolót az utamról. Meséljenek inkább a képek. Remélem tetszeni fognak!

img_3291

Arrived to London after a very very very very long bus trip… It was killing me.

Megérkeztünk Londonba egy hosszú hosszú hosszú hosszú buszút után… Totál kikészített.

img_3302

img_3303

img_3351

I’m in love with these red houses.

Ezekbe a piros házakba viszont teljesen beleszerettem.

img_3317

The first Starbucks – not like there wasn’t one at every corner.

Az első Starbucks – na nem mintha nem lett volna minden sarkon egy.

 

img_3332   img_3355

We didn’t go to museum, but not missed for me. We just walk around the citycenter and we watched the houses, we tasted London.

Múzeumba nem mentünk, de nekem nem is hiányzott. Csak sétálgattunk a városközpontban és csodáltuk a házakat, megízleltük Londont.

01

The most typical photo ever.

És akkor következzen a legsablonosabb kép.

img_3343

img_3361

img_3379

Yes, I take lots of pictures about the Big Ben. But, hey man, you aren’t too big by the way…

Igen, csináltam pár képet a Big Benről. Mellesleg, nem is vagy te olyan nagy…

img_3362

img_3383

img_3395

Where we lived.  I fucking hate this window. Feels like a shop-window.

Kilátás a szobánkból. Viszont utáltam ezt a rohadt ablakot. Olyan volt, mint egy kirakatban ülni.

img_3409

img_3416

img_3420

The underground was my favorite. Like a town under the town. Okey, I will be honest: we got lost a few times.

A kedvencem az egész városban a metró volt. Mint egy város a város alatt. Oké, őszinte leszek: párszor eltévedtünk lent.

img_3453

img_3450

Hot chocolate  the Towe Bridget. We couldn’t go closer, because of the construction. Just my luck.

Forrócsoki a Tower Bridgetnél. Ennél közelebb nem nagyon jutottunk az építkezések miatt. Ilyen a szerencsém.

 img_3462

This was my first Starbucks experience. It was tasty, but I drink the best hot chocolate ever in my home town… Really. We don’t need Starbucks here.

Ez volt életem első Starbucks élménye. Finom volt, de a legjobb forrócsokit akkor is itthon ittam… Tényleg. Nekünk nincs is szükségünk Starbucksra.

img_0389

img_0386

This was my favorite store on the trip, so many pink!

A kedvenc boltom, csupa-csupa rózsaszín!

img_0382

Dutch pancake with strawberry. Yummy. I couldn’t resist the temptation.

Holland palacsinta eperrel. Nyami. Nem tudtam ellenállni.

img_3467

img_3470

img_3492

img_3501

I hope you guys liked this travel post. 🙂

Remélem élveztétek ezt a kis utazós beszámolót. 🙂

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*