big makeup haul

I had to updated my makeup collection, so in this post I would like to show you what I bought on my beauty shopping marathon.

A sminkcuccaimra már igazán ráfért egy kis felfrissítés, szóval nekivágtam egy shopping körútnak és most ebben a bejegyzésben azt szeretném nektek megmutatni, hogy mi mindent sikerült összevásárolnom.

img_2813

Maybelline Super Stay 24H Foundation

Okay. I will be honest: I didn’t really need a new foundation, but It was very cheap!  I bought it only for $4. I couldn’t leave it there.
I don’t regret it, because this is the best foundation thatI have ever bought. Its color is beautiful. Finally, I don’t look like a doll when I wear it on my face. So natural. It’s true that it lasts for a long time. Really!

Oké. Beismerem: erre pont nem volt szükségem, de most nagyon olcsó volt! Összesen 1100 forintért vettem. Egyszerűen nem hagyhattam ott.
De nem is bántam meg, mert ez a legjobb alapozó, ami valaha volt nekem. Gyönyörű színe van és végre nem érzem magam benne úgy, mint egy baba, ha felkenem az arcomra. Teljesen természetes hatást kelt. A név pedig nem hazudik: szuper tartós. Tényleg!

img_2810

Max Factor Creme Puff Pressed Powder

I always use pressed powder. I think this is the best choice. Your skin stay matte all day. The powder’s color is perfect, but I really hate the smell. It’s too strong to me and it doesn’t go away. The bottle doesn’t close well, so you can’t put in your bag or you have to take the risk that it could break apart. You know I don’t think it worth it.

Én mindig is kőpúdert használtam. Szerintem ez a legjobb választás. Az egész nap matt marad a bőröd. A púder színe tökéletes, egyedül a szagát utálom. Nagyon erős és egyszerűen nem akar elmúlni. A doboz pedig nem zár valami jól, szóval nem lehet belerakni a táskába, hacsak nem kockáztatod meg, hogy szét törjön. De szerintem nem éri meg.

img_2811

She Eye Shadow Base

This is my first eye shadow base. I’m really curious how it’s going to work. In my oppinion, this isn’t a must have makeup stuff, I could live without it. You can use cream instead, if you don’t want another unnecessary thing on yourself. Also now it was very cheap, so I’m experimenting.

Ez az első szemháj alapozóm. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire fog beválni. Szerintem ez nem egy ilyen „must have” smink cucc. Én eddig is tudtam nélküle élni. Könnyen lehet helyettesíteni bármilyen krémmel, ha nem akar az ember még egy felesleges dolgot a polcára. De ez is nagyon olcsó volt, szóval most kísérletezgetek.

img_2818

Astor Perfect Stay 24 Concealer

It makes the circles under your eyes disappear and it’s also a perfect skin primer. This was also a good choice. You can buy only one shade of it and I was afraid that it will be too dark for my skin, because it’s too light– really pale – but this concealer is perfect.

Eltünteti a szem alól a karikákat és tökéletesen funkcionál primerként is. Ez is egy jó választás volt részemről. Csak egy árnyalatban lehet megvenni, szóval kicsit féltem, hogy nem fog passzolni a bőrömhöz, mert nekem elég világos – már szinte fehér – de tökéletes lett ez is.

img_2816

Rimmel London Volume Colourist Mascara

Oh my God, it’s a dream coming true! The best mascara what I have ever seen in my life. It doesn’t stick and it has got an amazing black shade. I bought the extreme black and I love it.

Úramisten. ez valami álom! Ez a leges-legjobb szempillaspirál, amit valaha láttam. Nem ragad és gyönyörű fekete színe van. Az extrém fekete változatot vettem meg és egyszerűen imádom!

img_2710

So, I’m happy about my new makeup stuff and the best: everything was on sale!

Szóval most nagyon elégedett vagyok és örülök az új szerzeményeimnek. A legjobb az egészben pedig az, hogy ezeket mind akciósan vettem!

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*